MBA | Kewangan

Umum

2 lokasi tersedia

Penerangan Program

Ia merupakan program perundingan dan pendidikan premium yang maju untuk mereka yang memerlukan kemahiran pengurusan moden. Ia bertujuan untuk orang yang bekerja di posisi teratas dan pada individu yang tidak berpuas hati dengan pengetahuan asas yang diberikan oleh kebanyakan sekolah perniagaan akademik. Oleh kerana pengkhususan Pengurusan Kewangan, pelajar diajar kursus mendalam dalam Pengurusan Kewangan selain kursus penuh dalam pengurusan korporat . 90 ECTS.

Kepakaran EMAS yang luar biasa dalam Strategi Perniagaan dan Pengurusan Strategik menjamin kecemerlangan siswazah EMAS dan keunggulan profesional mereka terhadap graduan sekolah tanpa pengetahuan yang mencukupi dalam bidang perniagaan moden ini.

Pengetahuan mendalam dan gelar MBA berprestij yang diberikan oleh Sekolah Perniagaan EMAS menjamin kerjaya dan pertumbuhan pendapatan anda. Ini pilihan terbaik untuk pengurus muda.

PELAJARI LEBIH LANJUT UNTUK MENGGUNAKAN PROGRAM DI SINI.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Eurasian Management and Administration School (EMAS Business School) is one of the leading business schools, the expert in strategic management and MBA programs in Europe, Russia and CIS countries.

Eurasian Management and Administration School (EMAS Business School) is one of the leading business schools, the expert in strategic management and MBA programs in Europe, Russia and CIS countries. Baca Ringkas
Moscow , Nizhny Novgorod , Rusia dalam talian , Kyiv , Minsk , Almaty + 5 Lagi Kurang