Keselamatan Siber MBA dan Ketahanan Organisasi

Umum

Penerangan Program

The Baltimore MBA - Berkuasa, Fleksibel dan Direka oleh ANDA.

Universiti Baltimore MBA direka dengan anda (dan majikan anda) dalam fikiran. Anda mempunyai pilihan untuk mengambil kelas dalam bilik darjah tradisional, dalam talian atau kedua-pilihan anda. Apa sahaja yang anda memutuskan, anda akan belajar bersama pelajar lain yang ingin berkembang secara profesional, sama seperti anda.

Keperluan Program

Program kredit 36-48 termasuk Capstone dan pilihan 11 bidang pengkhususan.

Pilihan Fleksibel

Terdapat secara dalam talian sepenuhnya, dalam kelas tradisional, atau sebagai gabungan kedua-duanya.

Kos Program

Tuisyen adalah $ 840 setiap kredit dalam negeri, $ 1,172 daripada negeri. Pelajar MBA dalam talian dan penduduk serantau membayar kadar dalam negeri.

Melebihi Expectations.

Pelajar kami memberitahu kami bahawa kami melebihi jangkaan mereka dalam lima bidang utama: pembangunan peribadi, kemajuan pengetahuan / kemahiran teknikal, melihat peningkatan gaji mereka, penglihatan yang lebih besar di organisasi, dan penempatan pekerjaan.

(Sumber: tinjauan dalaman 2016 pelajar MBA semasa)

Akreditasi Antarabangsa AACSB memastikan kami menawarkan anda program berkualiti yang boleh membantu anda hari ini-tetapi akhirnya memberi anda pengetahuan dan kemahiran untuk esok.

Keselamatan Siber dan Ketahanan Organisasi

Tiada perniagaan, entiti kerajaan atau bukan keuntungan yang mahu kejatuhan pelanggaran keselamatan siber. Menguruskan fungsi keselamatan siber di dalam organisasi telah menjadi semakin penting secara strategik, memandangkan organisasi berusaha untuk mengekalkan keselamatan maklumat dalam persekitaran ancaman yang semakin bermusuhan, sementara masih membenarkan inovasi digital dan transformasi. Pengkhususan MBA UB dalam Keselamatan Siber dan Ketahanan Organisasi menyediakan profesional untuk merancang, mengurangkan dan menanggapi risiko dan ancaman yang berkaitan dengan penggunaan teknologi digital, yang memberi tumpuan kepada inisiatif tadbir urus, risiko dan pematuhan.

Kursus Pengkhususan (9 Kredit)

Diperlukan untuk Pengkhususan (6 Kredit)

Kursus Tidak


Prasyarat: INSS 605 3

Pilih 3 kredit dari yang berikut:

Kursus Tidak


Prasyarat: INSS 605 3
Tarikh Akhir Kemaskini Okt 2018

Latar Belakang Pusat Pengajian

The University of Baltimore provides innovative education in business, public affairs, the applied liberal arts and sciences, and law to serve the needs of a diverse population in an urban setting.

The University of Baltimore provides innovative education in business, public affairs, the applied liberal arts and sciences, and law to serve the needs of a diverse population in an urban setting. Baca Ringkas