Gambaran keseluruhan

Program ini memberikan anda pengetahuan untuk menerapkan teknik perniagaan terbaik dalam senario di mana negara maju dan negara-negara yang sedang berkembang bertumpu. Ia memberikan anda pengalaman yang diperlukan jika anda ingin bekerja atau mengembangkan perniagaan dalam persekitaran ketidakpastian yang tinggi .

Anda boleh menumpukan pengajian anda di kawasan tertentu mengikut minat anda: Kemapanan, Pemasaran, Operasi

Kurikulum

Ia diajukan terutamanya dalam bahasa Sepanyol dengan kemungkinan mengambil beberapa pilihan dalam bahasa Inggeris. Ia berlangsung selama 15 bulan , pada bahagian pertama anda membangunkan kemahiran pengurusan dan memperoleh pengetahuan dalam bidang pentadbiran fungsional . Semasa bahagian kedua, anda memilih kursus anda berdasarkan pengkhususan yang dipilih.

Dalam dua bulan lepas , Pengurusan Consulting Project (MCP - "Consulting Pengurusan Projek"). Dilakukan dalam sebuah syarikat nasional atau antarabangsa Anda mengambil alih peranan perunding, anda memohon apa yang mereka belajar di dalam kelas dan abordas masalah arah strategi Syarikat perlu menyelesaikannya.

Syarikat di mana MBA kami berfungsi117135_ScreenShot2019-06-22at7.03.18PM.png

Program diajar dalam:
  • Sepanyol

Lihat 1 lagi program yang ditawarkan oleh INCAE Business School »

Tarikh Akhir Kemaskini Jun 27, 2019
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2019
Mac 2020
Duration
15 
Sepenuh masa
Price
55,000 USD
US $ 55,000 - US $ 77,000. Kos berbeza-beza mengikut program yang dipilih. Harga termasuk yuran sekolah, bahan didaktik, makanan separa dan penginapan.
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Mac 2020
Tarikh tutup permohonan