Kepimpinan Amerika Latin MBA

Umum

Penerangan Program

Gambaran keseluruhan

Program ini memberikan anda pengetahuan untuk menerapkan teknik perniagaan terbaik dalam senario di mana negara maju dan negara-negara yang sedang berkembang bertumpu. Ia memberikan anda pengalaman yang diperlukan jika anda ingin bekerja atau mengembangkan perniagaan dalam persekitaran ketidakpastian yang tinggi .

Anda boleh menumpukan pengajian anda di kawasan tertentu mengikut minat anda: Kemapanan, Pemasaran, Operasi

Kurikulum

Ia diajukan terutamanya dalam bahasa Sepanyol dengan kemungkinan mengambil beberapa pilihan dalam bahasa Inggeris. Ia berlangsung selama 15 bulan , pada bahagian pertama anda membangunkan kemahiran pengurusan dan memperoleh pengetahuan dalam bidang pentadbiran fungsional . Semasa bahagian kedua, anda memilih kursus anda berdasarkan pengkhususan yang dipilih.

Dalam dua bulan lepas , Pengurusan Consulting Project (MCP - "Consulting Pengurusan Projek"). Dilakukan dalam sebuah syarikat nasional atau antarabangsa Anda mengambil alih peranan perunding, anda memohon apa yang mereka belajar di dalam kelas dan abordas masalah arah strategi Syarikat perlu menyelesaikannya.

Syarikat di mana MBA kami berfungsi117135_ScreenShot2019-06-22at7.03.18PM.png

Tarikh Akhir Kemaskini Jun 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

Con más de 50 años de historia, INCAE es mucho más que una escuela de negocios. Esta escuela te posiciona como un ejecutivo competitivo a nivel global experto en desarrollar negocios en economías emer ... Baca lebih lanjut

Con más de 50 años de historia, INCAE es mucho más que una escuela de negocios. Esta escuela te posiciona como un ejecutivo competitivo a nivel global experto en desarrollar negocios en economías emergentes, particularmente América Latina. Baca Ringkas
Daerah Garita, Alajuela , Monte Tabor + 1 Lagi Kurang