Baca keterangan rasmi

Pendekatan pendidikan baru dunia baru

Fleksibiliti pembentukan hari ini: untuk setiap irama dan hidupnya

  • 1 model dinamik: bengkel, bengkel dan projek
  • 1 irama berkekalan: 1 petang seminggu (3j) 1 Sabtu setiap bulan (7j)
  • 1 latihan untuk eksekutif: tempoh latihan bersesuaian dengan objektif profesional (15 hingga 18 bulan mengikut integrasi yang disimpan)
  • 1 model yang boleh disesuaikan: sistem ini membolehkan kedua-dua pratentu dan jauh untuk semua peristiwa, termasuk projek, untuk menangani semua yang tidak dijangka
  • 1 latihan fleksibel: adalah mungkin untuk menyertai latihan di sepanjang jalan
The "PLUS"
  • Pembangunan Peribadi / Kepimpinan
  • Melatih untuk merealisasikan projek profesional
  • Kemunculan kemahiran pengurusan dan teknologi
  • Pilihan 4 MBA di tengah-tengah transformasi digital
  • Seminggu di "tempat" antarabangsa (New York, San Francisco atau Shanghai)
Pedagogi inovatif kumpulan Ionis disesuaikan dengan eksekutif yang paling menuntut

Dengan menyertai MBA Eksekutif Ionis-STM, anda mengakses pedagogi IONIS: sistematisasi mod projek, pendaraban bengkel dan bengkel, sesi intensif dan pencerobohan. Kaedah ini berasal dari sekolah kami dan tersebar luas. Di Ionis-STM, mereka disesuaikan dengan latihan para eksekutif untuk menghormati identiti mereka, sambil memperkenalkan mereka kepada kaedah pengajaran aktif ini. Para jurulatih adalah semua profesional yang mempunyai tahap tinggi dalam aktiviti, dalam hubungan setiap hari dengan teknik, kemahiran, pengetahuan dan alasan yang mereka hantar kepada kumpulan yang mereka jurulatih dalam dinamik kolektif.

Tajuk RNCP

Bagi setiap MBA, Ionis-STM mengeluarkan tajuk pakar RNCP Tahap I.

Siapakah MBA ini?

Kepada semua eksekutif yang ingin pergi lebih cepat dalam memahami isu kontemporari dan penguasaan penyelesaian untuk bertemu dengan mereka. Kadar ini telah ditubuhkan untuk kekal serasi dengan kekangan yang kukuh. Mereka sendiri yang direka dalam era digital, mereka mengekalkan penyelesaian yang membolehkan fleksibiliti, satu-satunya jaminan penyiapan kursus dalam keadaan yang baik.

Objektif MBA

Google, Facebook, YouTube, dailymotion, Linkedln, Instagram, Paybal, eBay ... gergasi hari ini, dilahirkan pada awal kemarin. Aplikasi teknologi, perkhidmatan inovatif yang ditawarkan kepada syarikat dan individu adalah semua ciptaan yang mengiringi kami setiap hari dan berasal dari kecerdasan dan keberanian usahawan. MBA Inovasi dan Keusahawanan akan melatih "penglihatan" yang akan membawa peluang syarikat mereka untuk mewujudkan nilai, barangan dan perkhidmatan baru, pasaran baru.

Ia juga akan melatih mereka yang ingin mengambil cabaran bermula dengan mewujudkan syarikat mereka sendiri dan memberikan mereka pengetahuan untuk menubuhkan strategi pembangunannya, untuk memahami risiko, untuk memimpin dan memotivasi pasukan, untuk berinovasi secara berterusan. Pengurusan MBA dan Keselamatan Siber akan melatih para pakar yang akan dapat menawarkan persekitaran keselamatan yang bergantung kepada cabaran dan cabaran evolusi perniagaan moden.

Program diajar dalam:
Perancis

Lihat 3 lagi program yang ditawarkan oleh Ionis School of Technology and Management »

Tarikh Akhir Kemaskini June 18, 2018
This course is Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
15 - 18 
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan

Sept. 2019