Baca keterangan rasmi

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Dalam ekonomi global yang saling, organisasi yang berjaya memerlukan pemimpin yang memahami perniagaan global, memohon mind-set strategik, dan menggunakan teknik berasaskan bukti untuk membawa perubahan positif.

IE Business School dan Universiti Pengurusan Singapura telah menyertai tangan untuk menawarkan program MBA 10 bulan intensif untuk membentuk modal insan cemerlang di Asia untuk peranan kepimpinan tersebut. Program ijazah bersama menggunakan kaedah blended pembelajaran (muka-ke-muka pembelajaran dengan tempoh interaktif dalam talian) yang membolehkan profesional dari latar belakang yang pelbagai, industri dan budaya bersatu dalam semangat pembelajaran, fikiran terbuka dan perbahasan, tanpa mengira lokasi geografi mereka , jadual perjalanan dan komitmen kerja.

Program IE-SMU MBA menawarkan wawasan ke dalam pasaran Asia Pasifik, strategi perniagaan dan budaya pengurusan dan menggabungkan yang terbaik daripada teori dan amalan dengan membenarkan pelajar untuk menguji konsep, kemahiran dan teknik pengurusan yang baru belajar dalam kes perniagaan menganalisis, persekitaran simulasi, dan fakulti-berpandu, bersilang fungsian, projek-projek yang sebenar.

Syarat Kemasukan

  • GMAT atau GRE rata (Semakan Ujian General diambil pada atau selepas 1 Ogos 2011), dengan IE atau SMU Ujian Kemasukan sebagai alternatif - Tiga tahun pengalaman profesional yang berkaitan - Esei dan bentuk-bentuk ekspresi diri (3) - Borang Pengadil (2 ) - surat pengesahan Kerja (pilihan) - Carta Organisasi - Resume - transkrip - Sarjana Muda ijazah (jika penganugerahan ijazah tidak disebut dalam transkrip) - TOEFL atau IELTS (jika pengantar pengajian sarjana muda anda tidak adalah Bahasa Inggeris. Ia mesti diambil dalam tempoh 2 tahun yang lalu pada masa mengemukakan permohonan anda.

Bayaran

  • Permohonan: $ 100 Non-Refundable - Yuran pengajian (GST termasuk): S $ 74,900
Program diajar dalam:
English

Lihat 2 lagi program yang ditawarkan oleh Singapore Management University »

This course is Online & Campus Combined
Start Date
Ogos. 2019
Duration
13 - 13 
Sambilan
Price
74,900 SGD
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Ogos. 2019
Tarikh tutup permohonan

Ogos. 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date