Emba-global

London Business School

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Emba-global

London Business School

Kenapa EMBA-Global?


Pemimpin global memerlukan lebih daripada satu perspektif. Semua program MBA Eksekutif memberikan anda gabungan amalan dan pembelajaran. Hanya EMBA-Global yang menawarkan kepakaran dua buah sekolah perniagaan utama yang terletak di dua pusat perniagaan utama di dunia - London dan New York.

EMBA-Global di London dan Columbia Business School menawarkan:

Kerapian akademik - standard akademik sepadan dengan program MBA sepenuh masa kedua-dua Schools. Pelajar menerima dua gelar MBA yang diakreditasi oleh University of London dan Columbia Business School dan merupakan ahli penuh dari kedua-dua institusi.

Pakar fakulti - fakulti kami adalah sarjana, pengamal dan guru pakar yang terkenal di dunia. Mereka berada di tengah kejayaan akademik dan perniagaan antarabangsa kedua-dua Sekolah.

Pelajar dinamik - ini beragam, berkaliber tinggi, pemimpin yang fokus secara global, dari pelbagai kebangsaan dan industri. Pelajar membawa pelbagai dan kedalaman kepada pengalaman EMBA-Global, belajar antara satu sama lain serta dari fakulti.

Falsafah pendidikan - kedua-dua Sekolah mengambil kesempatan daripada lokasi mereka untuk menarik perhatian komuniti perniagaan di dua ibu perniagaan besar, menarik penceramah tetamu dan pemimpin perniagaan. Tumpuannya adalah pada interaksi dalam kelas, perkongsian pengalaman dan pembelajaran kolaboratif.

Manfaat untuk menaja organisasi - pelajar meneruskan kerjayanya sambil memperoleh ijazah mereka. Ini bermakna mereka menggunakan pembelajaran baru mereka di tempat kerja sambil membawa pengalaman profesional mereka ke dalam kelas.

Reputasi utama - kedua-dua sekolah mempunyai reputasi yang kukuh, diiktiraf di seluruh dunia dan sangat disenaraikan dalam semua bidang utama perniagaan.

Kesan Kerjaya


Pelajar EMBA-Global adalah profesional global yang mengintegrasikan tanggungjawab yang mencabar, trans-nasional dengan mengurus kurikulum yang intensif dan ketat di London dan Columbia - dua sekolah perniagaan bertaraf dunia. Mereka menunjukkan cita-cita yang luar biasa, semangat perintis dan inovatif dan komitmen untuk menjadi lelaki dan wanita perniagaan yang senior dan berpengaruh di arena dunia.

Pelajar EMBA-Global bekerja sepenuh masa dalam program selama 20 bulan ini dan memperkayakan peranan mereka dengan menggunakan pembelajaran, dengan kesan serta sumbangan serta merta bagi nilai syarikat mereka.

Program ini termasuk Bengkel Pembangunan Profesional yang memberi tumpuan kepada menyediakan pelajar dengan maklumat dan kemahiran yang diperlukan untuk membantu mereka mengembangkan strategi kerjaya peribadi mereka.

Pelajar boleh mendapat akses ke Perkhidmatan Kerjaya MBA Eksekutif jika:

(a) mereka menjadi penganggur sepanjang program, atau
(b) majikan mereka menyokong mereka untuk mendapat akses penuh kepada Perkhidmatan Kerjaya

Penonton sasaran


EMBA-Global menarik beberapa jenis eksekutif: mereka adalah luar biasa, bercita-cita tinggi, perintis, inovatif dan dengan perspektif global.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Mei 2019
Duration
Tempoh
20 
Sambilan
Price
Harga
126,000 USD
pembiayaan tersedia
Locations
United Kingdom - London, England
Tarikh mula : Mei 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Tarikh mula : Mei 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Mei 2019
United Kingdom - London, England
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat