MBASTUDIES

EMBA di Venezuela 2021

Venezuela adalah negara penting kepada ekonomi Amerika Latin. Ia mempunyai infrastruktur yang baik, landskap yang indah dan budaya yang kaya, menjadikannya menarik kepada ramai pelajar antarabangsa.


EMBA Venezuela direka untuk profesional perniagaan yang diperlukan untuk maju dalam kerjaya mereka tanpa gangguan kepada kerja mereka. Pelajar EMBA Venezuela akan mendapat asas yang kukuh dalam perniagaan melalui kursus yang ketat mengenai topik-topik seperti ekonomi, teknologi maklumat, pemasaran, dan perakaunan. Dalam program EMBA Venezuela, penekanan akan diberi dalam membina pengurusan dan kemahiran kepimpinan. Pelajar EMBA Venezuela akan belajar untuk berfikir secara kritikal dan strategik apabila membuat keputusan dalam persekitaran global yang sentiasa berubah. Graduan memegang ijazah EMBA Venezuela sering pergi ke jawatan dalam pengurusan atasan dan kepimpinan eksekutif.


Mengambil langkah seterusnya ke arah matlamat anda dengan EMBA Venezuela.Sila lihat di pilihan di bawah dan anda boleh mencari program yang sesuai untuk anda!

Hasil Filter

Sarjana Pentadbiran Perniagaan

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración
EMBA
<
Separuh masa
Sepanyol
Kampus

Master dalam Pengurusan untuk eksekutif menyediakan visi pengurusan strategik, pelbagai disiplin dan sistematik, dengan metodologi dan pengalaman pembelajaran yang inovatif .. ...

Baca lebih lanjut