Filter
EMBA
Venezuela Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik EMBA di Venezuela 2019/2020

Venezuela adalah negara penting kepada ekonomi Amerika Latin. Ia mempunyai infrastruktur yang baik, landskap yang indah dan budaya yang kaya, menjadikannya menarik kepada ramai pelajar antarabangsa.


EMBA Venezuela direka untuk profesional perniagaan yang diperlukan untuk maju dalam kerjaya mereka tanpa gangguan kepada kerja mereka. Pelajar EMBA Venezuela akan mendapat asas yang kukuh dalam perniagaan melalui kursus yang ketat mengenai topik-topik seperti ekonomi, teknologi maklumat, pemasaran, dan perakaunan. Dalam program EMBA Venezuela, penekanan akan diberi dalam membina pengurusan dan kemahiran kepimpinan. Pelajar EMBA Venezuela akan belajar untuk berfikir secara kritikal dan strategik apabila membuat keputusan dalam persekitaran global yang sentiasa berubah. Graduan memegang ijazah EMBA Venezuela sering pergi ke jawatan dalam pengurusan atasan dan kepimpinan eksekutif.


Mengambil langkah seterusnya ke arah matlamat anda dengan EMBA Venezuela.Sila lihat di pilihan di bawah dan anda boleh mencari program yang sesuai untuk anda!

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

Hasil

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración

Master dalam Pengurusan untuk eksekutif menyediakan visi pengurusan strategik, pelbagai disiplin dan sistematik, dengan metodologi dan pengalaman pembelajaran yang inovat ... [+]

Sarjana Pentadbiran Perniagaan

Master dalam Pengurusan untuk eksekutif menyediakan visi pengurusan strategik, pelbagai disiplin dan sistematik, dengan metodologi dan pengalaman pembelajaran yang inovatif, mendedahkan peserta kepada keadaan seni pengetahuan dalam isu pengurusan dan pengalaman mencabar untuk membuat keputusan.

Lulusan EMBA untuk eksekutif:

- Memperoleh keupayaan yang lebih besar untuk menstabilkan pengetahuan mengenai bidang organisasi yang berbeza

- Mencapai visi perniagaan yang komprehensif dan sistemik

- Mengintegrasikan isyarat dan menggunakan sistem maklumat pengurusan untuk membuat keputusan dalam persekitaran ketidakpastian

- Mengenal pasti peluang perniagaan dan mempunyai keupayaan untuk mengekstrak nilai dari situasi pengurusan... [-]

Venezuela Caracas
Oktober 2019
Sepanyol
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu