MBASTUDIES.COM.MY

Terbaik EMBA di UK 2019/2020

United Kingdom adalah salah satu destinasi yang paling popular untuk pelajar antarabangsa, yang menawarkan program EMBA dari universiti dengan pengiktirafan di seluruh dunia. UK terkenal kerana secara antarabangsa, menyediakan persekitaran pembelajaran dengan pelbagai perspektif. Darjah UK EMBA boleh membuka pintu kepada peluang kerjaya banyak, kedua-dua di UK dan di seluruh dunia.


Program EMBA UK direka untuk profesional dengan pengalaman kerja yang penting yang ingin memajukan kerjaya mereka melalui melanjutkan pengajian mereka. Mempunyai pengalaman kerja meningkatkan program EMBA UK dengan membenarkan pelajar untuk membawa pengetahuan praktikal amalan perniagaan kepada persekitaran pembelajaran. Pelajar yang mengikuti EMBA UK akan memperoleh pengetahuan dalam asas-asas utama di dalam perniagaan, seperti pemasaran, IT, kewangan, dan perakaunan. Kebanyakan program EMBA UK adalah sambilan, membolehkan pelajar untuk terus bekerja dalam bidang mereka dan mengaplikasikan pengetahuan yang mereka peroleh di sekolah untuk kerja mereka.


Jika UK EMBA bunyi menarik minat anda, kemudian tatal melalui pilihan di bawah dan anda boleh mencari ijazah yang anda telah mencari!


Hasil Filter

MBA dalam Kepimpinan

DSM Assessment & Training
Kampus Online Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa Sambilan 18 bulan Pendaftaran Terbuka United Kingdom Bromley + 3 lagi

DSM Assessment

Eksekutif MBA Healthcare

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Kampus Sambilan 2 - 4 tahun Pendaftaran Terbuka United Kingdom Nottingham

Menyediakan anda untuk cabaran mengurus dan menguruskan perkhidmatan penjagaan kesihatan yang kompleks, Eksekutif MBA Healthcare kami telah dilantik oleh Akademi Kepimpinan NHS.

Master eksekutif pentadbiran perniagaan

Boutique Universities Consortium
Dalam Talian & Kampus Digabungkan 18 bulan Sept. 2020 Amerika Syarikat USA Online San Diego Switzerland Switzerland Online Washington United Kingdom London Geneva + 6 lagi

Program MBA Eksekutif di Syarikat University United menggabungkan teori dan pelajar amalan yang membolehkan untuk menggunakan segala ilmu yang telah dipelajari. Pelajar juga dapat bekerja pada latihan atau pekerjaan yang berkaitan dengan bidang pengajian mereka, manakala di sekolah, dengan menggunakan CPT mereka.

Mba eksekutif talian

Royal Business College
Online Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Pendaftaran Terbuka United Kingdom Newcastle upon Tyne Serbia Serbia Online Belgrade Switzerland Geneva Manchester + 7 lagi

MBA dalam talian untuk kursus Eksekutif adalah program akademik yang ketat di mana anda meneroka subjek anda secara mendalam, mencapai tahap yang tinggi pengetahuan pakar. Anda memanfaatkan pengetahuan dan kemahiran daripada kajian sarjana muda atau kehidupan profesional anda untuk menghasilkan kerja-kerja standard akademik yang tinggi, dimaklumkan oleh pemikiran semasa dan perdebatan.

Mba eksekutif - Durham-EBS (anugerah dual)

Durham University Business School
Kampus Sambilan 2 tahun Permintaan Maklumat Jerman Oestrich-Winkel United Kingdom Durham + 2 lagi

MBA Eksekutif - Durham dan EBS, memberikan anda peluang untuk mendapat manfaat daripada gabungan kekuatan dua institusi yang sangat dihormati: Durham University Business School dan Sekolah Perniagaan Eropah (EBS) di Jerman. Anugerah dwi tetaplah kedua-dua pengalaman UK khusus dan Eropah untuk memberi anda wawasan ke dalam dunia perniagaan hari ini.

Mba eksekutif

Hull University Business School
Kampus Sambilan 2 tahun Og 2020 United Kingdom Hull

MBA Eksekutif telah selesai selama dua tahun dan secara fleksibel dihantar pada hujung minggu yang panjang untuk menampung komitmen kerja. Program ini mengumpulkan para pengurus dari pelbagai jenis ...

Mba eksekutif hujung minggu

Greenwich School of Management
Kampus Sambilan 24 bulan Og 2020 United Kingdom London

Program ini menggalakkan individu dari semua lapisan masyarakat, dan dari semua latar belakang organisasi dan kerja. Jurutera, akauntan, pengamal undang-undang.

Mba eksekutif

University of Chicago Booth School of Business
Kampus Sambilan 21 bulan Sept. 2020 Amerika Syarikat Chicago Philadelphia United Kingdom London Sepanyol Madrid + 5 lagi

Anda akan menumpukan pada penjanaan, menganalisis, membandingkan dan menilai idea. Membuat mereka lebih baik. Dan lebih baik lagi. Mengapa? Oleh kerana tidak ada jawapan yang tepat atau peraturan mudah untuk diterapkan dalam perniagaan.

MBA Eksekutif

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Kampus Sambilan 2 - 4 tahun Pendaftaran Terbuka United Kingdom Nottingham

MBA Eksekutif kami menawarkan anda peluang untuk menggabungkan kajian fleksibel dengan kerjaya yang menuntut, menyediakan pendidikan pengurusan lanjutan yang sepadan dengan keperluan membangunkan eksekutif.

Executive MBA Online

Instituto de Empresa, IE Business School - Executive Education
Online Sambilan 10 bulan Sept. 2020 Sepanyol Madrid China Beijing United Kingdom London + 4 lagi

The Executive MBA has been designed to afford participants an efficient way of working in an environment characterised by complexity, uncertainty and continuous change.

International Flex EMBA (i-Flex)

MIP Politecnico di Milano School of Management
Online Sepenuh masa Sambilan 20 bulan November 2019 Itali Milan Perancis Nantes Reims United Kingdom Edinburgh Sepanyol Madrid China Guangzhou Barcelona Belgium Brussels Glasgow Beijing Jerman Munich Toulouse-le-Ch√Ęteau + 18 lagi

EMBA Antarabangsa Flex (i-Flex) adalah program Eksekutif MBA selama 20 bulan yang bertujuan untuk pengurus yang ingin menggabungkan kajian antarabangsa dengan komitmen kerja, menggunakan salah satu platform pembelajaran digital yang paling maju di dunia, yang dibangunkan dengan teknologi Microsoft. Program ini menduduki tempat ke-7 di dunia dan antara 4 teratas di Eropah oleh QS Distance / Online MBA 2019 Rankings. Calon boleh memilih bila, di mana dan bagaimana untuk mengikuti pelajaran, menggunakan platform digital di kalangan yang paling inovatif di dunia. Pelajar mempunyai kebebasan sepenuhnya dalam menentukan masa untuk mengakses bahan tersebut dan boleh mengagumi pengajian mereka dengan keluarga dan kerja mereka.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (Eksekutif) (DL)

Leeds Beckett University
Online Sepenuh masa Sambilan 3 tahun Permintaan Maklumat United Kingdom Leeds + 1 lagi

Membangunkan gaya pengurusan anda dan menjadi pemikir strategik dengan menggabungkan teori kontemporari dengan amalan, mempersiapkan anda untuk persekitaran ekonomi yang tidak menentu yang kini menghadapi perniagaan di seluruh dunia.

Mba eksekutif

Birmingham Business School, University of Birmingham
Kampus Sambilan 30 - 54 bulan Pendaftaran Terbuka United Kingdom Birmingham

MBA Eksekutif (London)

Warwick Business School
Kampus Sambilan Permintaan Maklumat United Kingdom London

Bacalah MBA Eksekutif anda di The Shard di London separuh masa selama dua hingga empat tahun

MBA Eksekutif (Warwick)

Warwick Business School
Kampus Sambilan Permintaan Maklumat United Kingdom Coventry

Peringkat ke-10 di dunia, Warwick Executive MBA akan memberi anda kemahiran kepimpinan strategik yang anda perlukan untuk memberi kesan segera