Sambilan EMBA di Amerika Bradford di UK

Terbaik Sambilan EMBA di Amerika Bradford, United Kingdom 2018

MBA

Sebaik sahaja anda telah mendapat ijazah sarjana dalam bidang perniagaan dan mempunyai signifikan hands-on pengalaman, langkah seterusnya adalah MBA Eksekutif (EMBA). Program menggabungkan asas-asas seperti kewangan, perakaunan dan pemasaran dengan kajian kepimpinan untuk mendapatkan anda ke eksekutif dan pengurusan jawatan peringkat tinggi.

MBA adalah program dirancang untuk pelajar yang ingin melanjutkan kemahiran akademik mereka dan memohon mereka kepada situasi sebenar perniagaan yang sebenar. Ia memberi panduan kepada pelajar untuk menggambarkan dan menempatkan semula diri mereka dari segi memilih kerjaya masa depan mereka. Pelajar memperolehi pemahaman yang luas fungsi utama pelbagai bidang perniagaan dan menggunakan kemahiran ini untuk menyumbang kepada hala tuju strategik perniagaan.

Pendidikan di United Kingdom adalah perkara diturunkan dengan setiap satu daripada negara-negara di United Kingdom yang mempunyai sistem yang berasingan di bawah kerajaan yang berbeza: Kerajaan UK bertanggungjawab England, dan Kerajaan Scotland, Kerajaan Wales dan Northern Ireland Eksekutif bertanggungjawab untuk Scotland , Wales dan Ireland Utara, masing-masing.

Bradford mempunyai lima institusi pendidikan tinggi dan baru-baru ini telah dipuji oleh PPP untuk pencapaian persekolahan mereka. Terdapat juga Muzium Negara Media, Muzium Perindustrian Bradford, Muzium didih Dewan dan sebuah galeri seni yang dipanggil Bradford 1 Galeri.

Sambilan EMBA di Amerika Bradford di UK

Baca lebih lanjut

Mba Eksekutif Bradford Di Dubai (sambilan)

University of Bradford School of Management
Campus Sambilan 2 - 6  April 2019 United Kingdom Bradford

MBA Eksekutif kami di Dubai adalah salah satu yang pertama dan paling dipandang tinggi di UAE, cepat berkembar kerjaya banyak profesional perniagaan utama di rantau ini sejak ia mula ditubuhkan pada tahun 1996. [+]

University of Bradford School of Management merupakan salah satu daripada kumpulan elit kurang daripada 1% daripada sekolah-sekolah perniagaan dengan "Triple Crown" daripada akreditasi (AACSB, AMBA, EQUIS). Sekolah ini konsisten disenaraikan oleh Financial Times sebagai salah satu daripada 60 Sekolah Perniagaan Eropah.

MBA Eksekutif kami di Dubai adalah salah satu yang pertama dan paling dipandang tinggi di UAE, cepat berkembar kerjaya banyak profesional perniagaan utama di rantau ini sejak ia mula ditubuhkan pada tahun 1996. Dididik sambilan selama 2 tahun, program ini bertujuan para pengurus yang bercita-cita tinggi yang ingin belajar semasa mereka bekerja. Struktur fleksibel 3 minggu hujung blok pengajaran setiap 4-6 minggu, dan disokong oleh pembelajaran jarak jauh, membolehkan anda merancang pembelajaran anda dengan berkesan dan meminimumkan sebarang gangguan untuk bekerja. Ditunjuk oleh fakulti terbang antarabangsa kami, program ini disampaikan di kemudahan pendidikan kelas pertama di Dubai Knowledge Village.... [-]


Mba Eksekutif Bradford Di Uk (sambilan)

University of Bradford School of Management
Online & Campus Combined Sambilan 2 - 6  September 2018 United Kingdom Bradford

The Bradford Eksekutif MBA adalah program sambilan direka supaya sepadan dengan kerjaya pengurus sibuk bekerja dan profesional. Program kontemporari dan praktikal akan memberi anda tajam strategik, kewangan serta mempunyai kemahiran yang anda perlukan untuk maju dan melaksanakan dengan berkesan di peringkat senior. [+]

Universiti Bradford Pusat Pengajian Pengurusan adalah salah satu daripada kumpulan elit yang kurang daripada 1% daripada sekolah-sekolah perniagaan dengan "Triple Crown" daripada akreditasi (AACSB, AMBA, EQUIS). Sekolah ini konsisten disenaraikan oleh Financial Times sebagai salah satu Top 60 Sekolah Perniagaan Eropah.

The Bradford Eksekutif MBA adalah program sambilan direka supaya sepadan dengan kerjaya pengurus sibuk bekerja dan profesional. Kursus ini boleh diselesaikan dalam masa dua tahun, bagaimanapun, kami mendapati kebanyakan pelajar suka mengambil masa lebih lama untuk memberikan masa untuk merenung dan menyiapkan projek mereka dengan lebih banyak masa sedikit, jadi kami percaya bahawa 27 bulan adalah skala masa yang lebih realistik di mana untuk melengkapkan MBA. Pelajar juga boleh memilih untuk melanjutkan pengajian mereka dalam tempoh masa yang lebih panjang sehingga enam tahun jika mereka mahu.... [-]