MBASTUDIES.COM.MY

Terbaik EMBA di Amerika London di UK 2019

London adalah rumah kepada beberapa universiti yang paling berprestij di dunia. Ia benar-benar satu bandar antarabangsa dengan pelajar dan profesional dari seluruh dunia yang ingin mengambil kesempatan daripada semua yang London tawarkan. Terdapat lebih ramai pelajar antarabangsa yang belajar di London daripada mana-mana bandar lain di dunia.

Satu EMBA London direka untuk profesional perniagaan yang diperlukan untuk memajukan kerjaya mereka melalui melanjutkan pelajaran mereka dalam program kajian intensif yang merangkumi pembangunan profesional yang ketara. Program EMBA London Secara amnya supaya pelajar mempunyai gangguan yang minimum kepada jadual kerja mereka. Mereka yang mencari ijazah yang mampu mengintegrasikan pengalaman profesional mereka dengan apa yang mereka belajar dalam program EMBA London dan boleh mendapat manfaat daripada perspektif pelajar dengan pelbagai latar belakang, kemahiran, dan pengalaman.

Tatal melalui program EMBA London di bawah dan anda boleh mencari langkah seterusnya dalam kerjaya anda!

Hasil Filter

Master eksekutif pentadbiran perniagaan

Boutique Universities Consortium
Dalam Talian & Kampus Digabungkan 18 bulan Sept. 2019 Amerika Syarikat USA Online San Diego Switzerland Switzerland Online Washington United Kingdom London Geneva + 6 lagi

Program MBA Eksekutif di Syarikat University United menggabungkan teori dan pelajar amalan yang membolehkan untuk menggunakan segala ilmu yang telah dipelajari. Pelajar juga dapat bekerja pada latihan atau pekerjaan yang berkaitan dengan bidang pengajian mereka, manakala di sekolah, dengan menggunakan CPT mereka.

Mba eksekutif hujung minggu

Greenwich School of Management
Kampus Sambilan 24 bulan Og 2019 United Kingdom London

Program ini menggalakkan individu dari semua lapisan masyarakat, dan dari semua latar belakang organisasi dan kerja. Jurutera, akauntan, pengamal undang-undang.

Mubal executive dubai-london

London Business School
Kampus Sambilan 2 tahun Og 2019 United Kingdom London

Anda akan belajar dari fakulti terkenal di dunia yang pakar dalam bidang mereka melalui program EMBA ini.

Mba eksekutif

University of Chicago Booth School of Business
Kampus Sambilan 21 bulan Sept. 2019 Amerika Syarikat Chicago Philadelphia United Kingdom London Sepanyol Madrid + 5 lagi

Anda akan menumpukan pada penjanaan, menganalisis, membandingkan dan menilai idea. Membuat mereka lebih baik. Dan lebih baik lagi. Mengapa? Oleh kerana tidak ada jawapan yang tepat atau peraturan mudah untuk diterapkan dalam perniagaan.

Executive MBA Online

Instituto de Empresa, IE Business School - Executive Education
Online Sambilan 10 bulan Sept. 2019 Sepanyol Madrid China Beijing United Kingdom London + 4 lagi

The Executive MBA has been designed to afford participants an efficient way of working in an environment characterised by complexity, uncertainty and continuous change.

Emba-global

London Business School
Kampus Sambilan 20 bulan Permintaan Maklumat United Kingdom London

EMBA-Global menawarkan kepakaran dua sekolah perniagaan utama di dunia yang terletak di dua pusat perniagaan utama di dunia.

Mba eksekutif

London Business School
Kampus Sambilan 20 bulan Og 2019 United Kingdom London

Program MBA Eksekutif yang luar biasa di London Business School. A 20 bulan, separuh masa MBA yang membawa kepada ijazah yang sama dengan MBA sepenuh masa dan peluang untuk belajar di London.

MBA Eksekutif (London)

Warwick Business School
Kampus Sambilan Permintaan Maklumat United Kingdom London

Bacalah MBA Eksekutif anda di The Shard di London separuh masa selama dua hingga empat tahun

Mba eksekutif

Hult International Business School
Kampus Sambilan 18 - 24 tahun Og 2019 United Kingdom London China Shanghai Emiriah Arab Bersatu Dubai Amerika Syarikat San Francisco New York Cambridge Boston + 9 lagi

Hult Global Executive MBA menawarkan pendidikan perniagaan yang paling global, praktikal, dan fleksibel disediakan. Membina program yang jadual anda sendiri dan meningkatkan kemahiran anda untuk mengembangkan naluri seorang usahawan, visi yang melampaui sempadan, dan keinginan untuk mencabar status quo.