MBASTUDIES

Sambilan EMBA di Amerika London, United Kingdom 2020

Sebaik sahaja anda telah mendapat ijazah sarjana dalam bidang perniagaan dan mempunyai signifikan hands-on pengalaman, langkah seterusnya adalah MBA Eksekutif (EMBA). Program menggabungkan asas-asas seperti kewangan, perakaunan dan pemasaran dengan kajian kepimpinan untuk mendapatkan anda ke eksekutif dan pengurusan jawatan peringkat tinggi.

MBA atau Sarjana Pentadbiran Perniagaan adalah program ijazah selama dua tahun. Dalam usaha untuk meneruskan MBA, pelajar perlu terlebih dahulu telah menerima Ijazah Sarjana Muda dalam bidang yang berkaitan. Dalam program MBA, pelajar menerima kursus yang berkaitan dengan perniagaan yang melayakkan mereka untuk mengendalikan dan menguruskan perniagaan dan syarikat.

 

The United Kingdom Great Britain dan Ireland Utara, yang lebih dikenali sebagai United Kingdom dan Britain, adalah sebuah negara berdaulat yang terletak di luar pantai barat laut benua Eropah.Kedua-dua universiti yang paling terkenal (dan tertua) adalah Oxford dan Cambridge (sering dirujuk sebagai Oxbridge oleh ramai rakyat Britain) England juga mempunyai beberapa institusi bertaraf dunia lain, termasuk beberapa di London (terutamanya Imperial College, London School of Economics, Kolej Universiti London dan King 's College London, semua adalah sebahagian daripada Universiti London)

London adalah ibu kota UK, wilayah yang paling ramai penduduk dan di mana kehidupan keluarga diraja. Ia mempunyai kepekatan terbesar pendidikan tinggi di Eropah dengan 412,000 pelajar di 43 universiti.

Sambilan EMBA di Amerika London di UK

Hasil Filter

MBA Eksekutif Separuh Masa

Hult International Business School
United Kingdom, London + 8 Lagi
EMBA
01 Aug 2020
<
Sambilan
<
18 bulan
English
Campus

Mengintegrasikan pendidikan anda ke dalam kerja yang sibuk dan kehidupan rumah dengan menyesuaikan di mana, bagaimana, dan apa yang anda belajar dengan program MBA Global Ekse ...

Baca lebih lanjut

EMBA: MBA Eksekutif

ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires
Lubnan, Beirut + 6 Lagi
EMBA
01 Oct 2020
<
Sepenuh masa
<
18 bulan
English
Campus

EMBA membolehkan eksekutif dan pengurus untuk memahami dinamik yang berbeza dari dunia perniagaan hari ini. Program ini membolehkan pelajar memperoleh penguasaan lengkap alat ...

Baca lebih lanjut

MBA Eksekutif LATAM

Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez
Chile, Peñalolén + 12 Lagi
EMBA
22 Sep 2020
<
Online & Campus Combined
<
Sambilan
12 Sep 2020
Sepanyol
Online & Campus Combined
Campus
Online

The Executive MBA LATAM adalah program paruh waktu yang mengantarabangsakan dan mempromosikan kerjaya para peserta, mewujudkan nilai segera bagi organisasi mereka.

Baca lebih lanjut

Mba eksekutif

University of Chicago Booth School of Business
Amerika Syarikat, Chicago + 5 Lagi
EMBA
01 Sep 2020
<
Sambilan
<
21 bulan
English
Campus

Anda akan menumpukan pada penjanaan, menganalisis, membandingkan dan menilai idea. Membuat mereka lebih baik. Dan lebih baik lagi. Mengapa? Oleh kerana tidak ada jawapan yang ...

Baca lebih lanjut

Master eksekutif pentadbiran perniagaan

Boutique Universities Consortium
Amerika Syarikat, USA Online + 7 Lagi
EMBA
01 Sep 2020
<
Online & Campus Combined
<
18 bulan
English
Online & Campus Combined
Campus
Online

Program MBA Eksekutif di Syarikat University United menggabungkan teori dan pelajar amalan yang membolehkan untuk menggunakan segala ilmu yang telah dipelajari. Pelajar juga d ...

Baca lebih lanjut

Mba eksekutif hujung minggu

Greenwich School of Management
United Kingdom, London
EMBA
01 Aug 2020
<
Sambilan
<
24 bulan
English
Campus

Program ini menggalakkan individu dari semua lapisan masyarakat, dan dari semua latar belakang organisasi dan kerja. Jurutera, akauntan, pengamal undang-undang.

Baca lebih lanjut