MBASTUDIES

2 Terbaik Sambilan EMBA di Turki

Program ijazah EMBA pilihan pendidikan fleksibel dan berpatutan untuk sepenuh masa profesional yang bekerja. Pada hari ini 's pasaran kerja, ia ' s tidak mudah untuk mencari kelebihan daya saing. Kedua-dua orang yang bekerja dan menganggur melihat kepada EMBA.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) adalah ijazah sarjana yang mengambil kira-kira dua tahun pengajian menerima. Individu yang mendapat ini keuntungan darjah pengetahuan yang penting dan pengalaman dalam bidang perniagaan dan pengurusan, dan mungkin tidak dapat mencari pekerjaan dengan cepat kerana kecekapan mereka bertambah baik.

 

Turki, secara rasmi Republik Turki, adalah sebuah negara benua, yang terletak kebanyakannya di Anatolia di Asia Barat dan di Timur Thrace di Tenggara Eropah. Banyak universiti Turki (awam dan swasta) mengambil bahagian dalam program-program pan-Eropah pertukaran pelajar (Socrates, Erasmus, dan sebagainya). Ada juga yang mempunyai perjanjian dengan universiti bukan Eropah, terlalu.

Sambilan EMBA di Turki

Hasil Filter

Eksekutif MBA Grenoble Ecole de Management Perancis, Program Istanbul-Cohort dengan kerjasama dengan

41 North Business School
Turki, Istanbul
EMBA
Sept. 2020
<
Online & Campus Combined
<
Sambilan
<
19 bulan
23 Aug 2019
English
Online & Campus Combined
Campus
Online

Grenoble Ecole de Managment (GEM), menawarkan MBA Eksekutif separuh masa di Istanbul, Turki, dengan kerjasama 41 North Business School .

Baca lebih lanjut

Master eksekutif dalam pentadbiran perniagaan

Izmir University of Economics
Turki, Izmir
EMBA
Sept. 2020
<
Sepenuh masa
<
2 tahun
English
Campus

Today`s persekitaran perniagaan terus mengalami perubahan dan menjadi lebih rumit kerana perkembangan teknologi mempercepatkan; produk dan perkhidmatan berbeza-beza; pelanggan ...

Baca lebih lanjut