$close

Penapis

Lihat Hasil

EMBA di Amerika Istanbul di Turki 2022

Istanbul merupakan pilihan utama bagi ramai orang yang mencari program EMBA. Istanbul mempunyai pasaran yang berkembang pesat baru muncul di mana kedua-dua pengaruh Eropah dan Asia yang ramai dan unik diterapkan ke dalam kursus. Ini adalah kawasan untuk inovasi perniagaan dan kreativiti dengan pelbagai peluang untuk kemajuan kerjaya di Eropah, Asia dan pasaran baru muncul. Satu EMBA di Istanbul m… Baca lebih lanjut

Istanbul merupakan pilihan utama bagi ramai orang yang mencari program EMBA. Istanbul mempunyai pasaran yang berkembang pesat baru muncul di mana kedua-dua pengaruh Eropah dan Asia yang ramai dan unik diterapkan ke dalam kursus. Ini adalah kawasan untuk inovasi perniagaan dan kreativiti dengan pelbagai peluang untuk kemajuan kerjaya di Eropah, Asia dan pasaran baru muncul. Satu EMBA di Istanbul menggabungkan metodologi pembelajaran yang unik dan interaktif dengan pengkhususan terhadap profesional yang bekerja mencari kepimpinan eksekutif dan jawatan pengurusan atasan.

Program EMBA membenarkan profesional yang berpengalaman peluang untuk memajukan kerjaya mereka dengan program sarjana profesional. Pelbagai kemahiran diperolehi kerana pengalaman profesional digabungkan dengan kerja kursus, menyediakan peluang untuk pengaplikasian konsep akademik. Seperti program EMBA lain, EMBA di Istanbul termasuk pengalaman profesional para pesertanya.Pendekatan pasukan digunakan, yang membolehkan untuk perkongsian pelbagai perspektif. EMBA dalam program Istanbul mempamerkan tahap yang canggih pengetahuan mengenai topik pengurusan kontemporari. EMBA di Istanbul program juga membayangkan pemahaman pemikiran strategik dan perancangan serta pengetahuan untuk membina kepimpinan dan kemahiran pengurusan yang berkesan.

Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai satu EMBA di Istanbul dengan melayari program di bawah. Mengambil langkah seterusnya ke arah matlamat anda hari ini!

Baca Ringkas
Baca lebih lanjut tentang pengajian di Turki
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
  • Disyorkan Terkini Tajuk
  • Disyorkan
  • Terkini
  • Tajuk
41 North Business School
Istanbul, Turki

Grenoble Ecole de Managment (GEM), menawarkan MBA Eksekutif separuh masa di Istanbul, Turki, dengan kerjasama 41 North Business School .

Grenoble Ecole de Managment (GEM), menawarkan MBA Eksekutif separuh masa di Istanbul, Turki, dengan kerjasama 41 North Business School . -
EMBA
Separuh masa
19 - 24 bulan
English
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Kampus
Online