Filter
EMBA
Thailand Jenis pengajian: Semua Secara: Sambilan

2 Terbaik Sambilan EMBA di Thailand

Satu EMBA mungkin menjadi penyelesaian. Ia membolehkan anda untuk menyimpan kerja anda, belajar daripada pakar-pakar dan menggunakan kemahiran baru serta-merta kembali dalam tenaga kerja.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) adalah ijazah sarjana yang mengambil kira-kira dua tahun pengajian menerima. Individu yang mendapat ini keuntungan darjah pengetahuan yang penting dan pengalaman dalam bidang perniagaan dan pengurusan, dan mungkin tidak dapat mencari pekerjaan dengan cepat kerana kecekapan mereka bertambah baik.

 

Thailand, secara rasmi Thailand, dahulunya dikenali sebagai Siam, adalah sebuah negara yang terletak di tengah-tengah Semenanjung Indochina di Asia Tenggara. Pantai dan pulau-pulau Thailand 's menarik berjuta-juta pelawat setiap tahun dari seluruh dunia. Sesiapa yang mempunyai ijazah empat tahun boleh mendapat pekerjaan sebagai seorang guru Bahasa Inggeris di Thailand.

Sambilan EMBA di Thailand

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan

Sekolah Perniagaan Ross diiktiraf di seluruh dunia sebagai peneraju dalam MBA dan Pendidikan Eksekutif. EMBA menyatukan tradisi kecemerlangan ini untuk memberikan pengala ... [+]

Mengapa MBA Eksekutif dari Michigan?

Sekolah Perniagaan Ross diiktiraf di seluruh dunia sebagai peneraju dalam MBA dan Pendidikan Eksekutif. EMBA menyatukan tradisi kecemerlangan ini untuk memberikan pengalaman pembangunan yang unik dalam gabungan kepimpinan dan analisisnya.

Kurikulum yang sangat diterapkan program ini dibina di sekitar gabungan unik dari asas analitis, kursus berasaskan penyelesaian, dan peluang pembelajaran tindakan:

* Tumpuannya yang ketat terhadap kepimpinan disesuaikan dengan keperluan eksekutif yang mantap.

* Kurikulum berorientasikan hasilnya memberikan para peserta segera alat yang sesuai serta asas untuk jangka masa panjang.

* Format sekali sebulan juga membolehkan eksekutif sibuk untuk mengimbangi usaha MBA dengan komitmen di tempat kerja dan di rumah.... [-]

Thailand Bangkok
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
20 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Sasin Graduate Institute of Business Administration

Yang Program EMBA berfungsi eksekutif pertengahan kerjaya bersedia untuk peringkat seterusnya, serta eksekutif kanan yang ingin meningkatkan kemahiran mereka dan keberkes ... [+]

Yang Program EMBA berfungsi eksekutif pertengahan kerjaya bersedia untuk peringkat seterusnya, serta eksekutif kanan yang ingin meningkatkan kemahiran mereka dan keberkesanan kepimpinan. 2 tahun MBA program Eksekutif direka khas untuk eksekutif yang menjanjikan dengan pengalaman pengurusan yang besar. Program ini menyediakan alat terkini global pengurusan dan konsep, membolehkan peserta EMBA untuk membangunkan kecekapan pengurusan penting untuk mengendalikan perniagaan dan organisasi lain, di peringkat kebangsaan, serantau dan antarabangsa. Program ini disampaikan dalam bahasa Inggeris, di Bangkok, Thailand - tengah-tengah Asia Tenggara.

Sehingga 2012, EMBA akan diajar pada malam-malam hari Jumaat dan Sabtu setiap hari. Jumaat penginapan semalaman boleh didapati di Sasa Rumah untuk peserta program, pada harga diskaun 50%.... [-]

Thailand Bangkok Pa Tong
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu