MBASTUDIES.COM.MY

Terbaik EMBA in Bangkok di Thailand 2019

Bangkok merupakan pilihan utama bagi kebanyakan orang yang mencari dan program EMBA. Ia adalah rumah kepada banyak perniagaan antarabangsa dan kawasan masak dengan potensi bagi mereka yang mencari pembangunan profesional dan pengalaman. Satu EMBA di Bangkok boleh memberikan pengalaman yang benar-benar unik yang boleh menggabungkan ahli akademik dengan pertumbuhan profesional di lokasi yang eksotik. Kursus termasuk latihan perniagaan yang seragam tetapi diselitkan dengan aspek tertentu perniagaan Asia. EMBA di Bangkok adalah mencabar dan penuh dengan peluang-peluang pertumbuhan yang luar biasa.

Satu EMBA di Bangkok program boleh membenarkan profesional peluang untuk memajukan kerjaya mereka dengan program sarjana profesional yang berstruktur bagi mereka yang mencari jawatan pengurusan dan kepimpinan eksekutif. Para peserta program EMBA di Bangkok boleh mendapatkan pelbagai kemahiran dengan menggabungkan kursus, permohonan pengalaman profesional mereka yang unik, dan pembelajaran rakan sebaya.Kaedah pendekatan pasukan membolehkan perkongsian perspektif yang pelbagai mengenai pelbagai topik. EMBA dalam program Bangkok mencerminkan tahap profesional pengetahuan bagi topik pengurusan kontemporari. Ia juga merangkumi pemahaman yang maju kepintaran berfikir dan perancangan dan boleh membantu profesional membangunkan kemahiran yang diperlukan untuk menjadi pemimpin dan pengurus yang berkesan.

Jika anda sedang mempertimbangkan satu EMBA di Bangkok, kemudian kita lihat melalui program-program di bawah untuk mengetahui lebih lanjut!

Hasil Filter

Mba eksekutif

Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan
Kampus Sambilan 20 bulan Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Ann Arbor India Bengaluru Emiriah Arab Bersatu Dubai Thailand Bangkok + 6 lagi

Sekolah Perniagaan Ross diiktiraf di seluruh dunia sebagai peneraju dalam MBA dan Pendidikan Eksekutif. EMBA menyatukan tradisi kecemerlangan ini untuk memberikan pengalaman pembangunan yang unik dalam gabungan kepimpinan dan analisisnya.

Sasin mba eksekutif

Sasin Graduate Institute of Business Administration
Kampus Sambilan 2 tahun Permintaan Maklumat Thailand Bangkok Pa Tong + 1 lagi

Yang Program EMBA berfungsi eksekutif pertengahan kerjaya bersedia untuk peringkat seterusnya, serta eksekutif kanan yang ingin meningkatkan kemahiran mereka dan keberkesanan kepimpinan.