Filter
EMBA
Thailand Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik EMBA di Thailand 2019/2020

Thailand, selain daripada kecantikan dan budaya, adalah popular untuk pelaburan asing, perniagaan baru, kos rendah, dan menjadi hab serantau. Ini menjadikan ia destinasi yang menarik bagi pelajar antarabangsa dan juga ahli perniagaan profesional antarabangsa.


Program EMBA Thailand distrukturkan profesional perniagaan jadi semasa mencari untuk memajukan kerjaya mereka boleh melanjutkan pengajian ijazah mereka tanpa mengganggu jadual kerja mereka. Program EMBA Thailand direka untuk menyediakan pelajar untuk pengurusan atasan dan kedudukan kepimpinan eksekutif. Pelajar EMBA Thailand akan memberi tumpuan kepada topik-topik seperti pengurusan global, komunikasi, laporan kewangan, pengurusan pemasaran, pengurusan pelaburan, penyelesaian pertikaian, dan undang-undang perniagaan dan etika. Pelajar EMBA Thailand akan mempunyai peluang untuk belajar daripada satu sama lain kerana setiap pelajar membawa pengalaman profesional mereka kepada persekitaran pembelajaran.


Jika ini kedengaran menarik minat anda, kemudian mengambil lihat melalui pilihan EMBA Thailand di bawah dan mengambil langkah seterusnya dalam kerjaya anda!

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan

Sekolah Perniagaan Ross diiktiraf di seluruh dunia sebagai peneraju dalam MBA dan Pendidikan Eksekutif. EMBA menyatukan tradisi kecemerlangan ini untuk memberikan pengala ... [+]

Mengapa MBA Eksekutif dari Michigan?

Sekolah Perniagaan Ross diiktiraf di seluruh dunia sebagai peneraju dalam MBA dan Pendidikan Eksekutif. EMBA menyatukan tradisi kecemerlangan ini untuk memberikan pengalaman pembangunan yang unik dalam gabungan kepimpinan dan analisisnya.

Kurikulum yang sangat diterapkan program ini dibina di sekitar gabungan unik dari asas analitis, kursus berasaskan penyelesaian, dan peluang pembelajaran tindakan:

* Tumpuannya yang ketat terhadap kepimpinan disesuaikan dengan keperluan eksekutif yang mantap.

* Kurikulum berorientasikan hasilnya memberikan para peserta segera alat yang sesuai serta asas untuk jangka masa panjang.

* Format sekali sebulan juga membolehkan eksekutif sibuk untuk mengimbangi usaha MBA dengan komitmen di tempat kerja dan di rumah.... [-]

Thailand Bangkok
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
20 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Sasin Graduate Institute of Business Administration

Yang Program EMBA berfungsi eksekutif pertengahan kerjaya bersedia untuk peringkat seterusnya, serta eksekutif kanan yang ingin meningkatkan kemahiran mereka dan keberkes ... [+]

Yang Program EMBA berfungsi eksekutif pertengahan kerjaya bersedia untuk peringkat seterusnya, serta eksekutif kanan yang ingin meningkatkan kemahiran mereka dan keberkesanan kepimpinan. 2 tahun MBA program Eksekutif direka khas untuk eksekutif yang menjanjikan dengan pengalaman pengurusan yang besar. Program ini menyediakan alat terkini global pengurusan dan konsep, membolehkan peserta EMBA untuk membangunkan kecekapan pengurusan penting untuk mengendalikan perniagaan dan organisasi lain, di peringkat kebangsaan, serantau dan antarabangsa. Program ini disampaikan dalam bahasa Inggeris, di Bangkok, Thailand - tengah-tengah Asia Tenggara.

Sehingga 2012, EMBA akan diajar pada malam-malam hari Jumaat dan Sabtu setiap hari. Jumaat penginapan semalaman boleh didapati di Sasa Rumah untuk peserta program, pada harga diskaun 50%.... [-]

Thailand Bangkok Pa Tong
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu