MBASTUDIES

EMBA di Amerika Stockholm di Sweden 2020

Stockholm merupakan tempat yang unggul untuk ijazah perniagaan siswazah untuk ramai profesional dari seluruh dunia. Sweden mempunyai sejarah yang panjang kecemerlangan dalam bidang akademik dan rumah kepada banyak syarikat multinasional dan perniagaan. Satu EMBA di Stockholm boleh membuktikan untuk menjadi satu peluang yang unik untuk program akademik berkualiti tinggi digabungkan dengan pembangunan profesional di sebuah bandar yang dinamik dan antarabangsa.

Kerana Sweden adalah pemikiran masyarakat ke hadapan, dalam program EMBA Stockholm menghargai idea-idea yang inovatif dan baru yang mengintegrasikan trend masa depan. The EMBA dalam program Stockholm direka untuk profesional perniagaan yang berusaha untuk memperoleh pendidikan dan kemahiran yang diperlukan untuk kemajuan kerjaya untuk jawatan pengurusan eksekutif dan atas. Dengan EMBA di Stockholm, graduan boleh membina rangkaian profesional yang luas yang boleh menjangkau rantau ini, serta menimba pengalaman antarabangsa yang bernilai yang boleh memberikan kelebihan daya saing dalam pasaran kerja global.

Semak imbas EMBA dalam program Stockholm di bawah dan anda boleh mencari ijazah yang anda telah mencari!

Hasil Filter

EMBA

Stockholm University - Stockholm Business School
EMBA
<
Separuh masa
<
4 semester
English
Sweden
Kampus

Program MBA eksekutif menawarkan pengalaman pendidikan yang unik yang memberi tumpuan kepada kepimpinan antarabangsa dan amalan pengurusan yang berkaitan dengan pemimpin organ ...

Baca lebih lanjut