MBASTUDIES.COM.MY

Terbaik EMBA in Barcelona di Sepanyol 2019

Ramai pakar telah memilih satu EMBA di Barcelona untuk pendidikan perniagaan siswazah. Selain institusi akademik yang cemerlang, Barcelona mempunyai banyak untuk menawarkan mereka yang memilih untuk bekerja, belajar, atau tinggal di sana. Terdapat banyak industri yang berkembang maju di Barcelona dan juga banyak peluang budaya. Satu EMBA di Barcelona boleh membuka banyak pintu peluang kerjaya di rantau ini dan juga di luar negara.

The EMBA dalam program Barcelona direka untuk orang-orang yang berusaha untuk menjadi pemimpin perniagaan global. Program-program yang inovatif dan menggabungkan idea-idea baru dan trend masa depan dengan amalan perniagaan dan teori. Satu EMBA di Barcelona mengambil perspektif antarabangsa untuk perniagaan, ekonomi, dan persekitaran perniagaan global. Graduan boleh mempunyai peluang kerjaya yang cemerlang dalam pelbagai sektor dan syarikat, termasuk syarikat multinasional dan perniagaan kecil.

Sila lihat di bawah untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pilihan untuk EMBA di Barcelona.Anda boleh mendapatkan ijazah yang akan membantu anda mencapai matlamat anda!

Hasil Filter

Mba eksekutif global (EMBA)

HHL Leipzig Graduate School of Management
Kampus Sepenuh masa 21 bulan Permintaan Maklumat Brazil Morro de São Paulo China Guangzhou Jerman Kitzscher India Kolkata Sepanyol Barcelona + 8 lagi

The Global Executive MBA EADA dan HHL menyediakan anda untuk bekerja dalam persekitaran perniagaan global dan berdaya saing dan akan membimbing anda ke tahap ilmu yang sangat diperlukan untuk berjaya meneruskan proses pembangunan pengurusan anda.

MBA Eksekutif dalam Transformasi Digital

IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores
Online 750 jam Permintaan Maklumat Sepanyol Barcelona

MBA Eksekutif dalam Transformasi Digital adalah program unik dan inovatif yang direka untuk menyediakan eksekutif dan pengurus dengan pengalaman untuk menguruskan perubahan dan proses langsung digitalisasi dan transformasi dalam organisasi.

MBA Eksekutif - Sarjana Pentadbiran Perniagaan

United International Business Schools
Kampus Online Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa Sambilan 1 - 3 tahun Sept. 2019 Belgium Antwerp Sepanyol Barcelona Brussels Madrid Jepun Tokyo Switzerland Zürich Belanda Amsterdam Itali Milan Geneva + 16 lagi

Kalendar akademik kami adalah berdasarkan sistem suku tahun (1 suku = 10 minggu). Kerana struktur fleksibel dan reka bentuk modular program, pelbagai tarikh permulaan boleh didapati pada permulaan setiap Suku dan setiap Term, pada bulan Oktober, November, Januari, Februari, April, Mei, Julai dan Ogos.

MBA Eksekutif (EMBA)

OBS Business School
Online Sepenuh masa Sambilan 12 bulan Permintaan Maklumat Sepanyol Barcelona Madrid + 2 lagi

Perubahan-perubahan yang dialami oleh dunia hari ini memerlukan analisis yang teliti senario persaingan baru dan penggunaan model perniagaan baru. Turun naik yang semakin meningkat dan ekonomi global yang kompleks dan saling bergantung yang tidak boleh dipersoalkan mereka meletakkan kami dalam persekitaran bercirikan ketidakpastian dan kekaburan. Dalam konteks ini, golongan profesional perlu bertindak balas dengan cepat kepada ...

Sarjana Eksekutif Pentadbiran Perniagaan

ESIC Business & Marketing School
Kampus Sambilan 18 bulan Permintaan Maklumat Sepanyol Madrid Barcelona Valencia Seville Zaragoza Marbella Pamplona Bilbao Granada + 8 lagi

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (EMBA) bertindak balas kepada peningkatan tahap permintaan yang pengurus dan usahawan pada hari mereka.

EMBA Antarabangsa Flex

MIP Politecnico di Milano School of Management
Online Sepenuh masa Sambilan 20 bulan Oktober 2019 Itali Milan Perancis Nantes Reims United Kingdom Edinburgh Sepanyol Madrid China Guangzhou Barcelona Belgium Brussels Glasgow Beijing Jerman Munich Toulouse-le-Château + 18 lagi

EMBA Antarabangsa Flex (i-Flex) adalah program MBA Eksekutif 20 bulan yang bertujuan para pengurus yang ingin menggabungkan kajian antarabangsa dengan komitmen kerja, menggunakan salah satu platform pembelajaran digital yang paling maju di dunia, yang dibangunkan dengan teknologi Microsoft.

Mba eksekutif di bahasa inggeris

OBS International - Online Business School
Online Sepenuh masa Sambilan 12 bulan Permintaan Maklumat Sepanyol Barcelona + 1 lagi

The OBS Executive MBA menekankan wawasan strategik, antarabangsa dan inovatif pengurusan perniagaan, bermakna semua yang bertanggungjawab untuk perniagaan, atau jabatan itu, mesti mempunyai pandangan yang menyeluruh syarikat itu, memahami bahawa apa-apa keputusan strategik mesti selari dengan syarikat ini strategi dan dilaksanakan dengan cara yang inovatif.

Mba Sarjana Pentadbiran Perniagaan

EuroMBA
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan 24 bulan Sept. 2019 Belanda Maastricht Poland Warsaw Jerman Kitzscher Sepanyol Barcelona Perancis Nantes Marseille + 9 lagi

The EuroMBA adalah lebih daripada MBA. Ia menawarkan pengurus peluang untuk membangunkan kemahiran perniagaan mereka sambil membina rangkaian antarabangsa yang merangkumi seluruh dunia.