Sambilan EMBA di Portugal

2 Terbaik Sambilan EMBA di Portugal

MBA

Eksekutif MBA (EMBA) Ijazah direka untuk profesional yang berpengalaman yang bersedia untuk memperoleh kemahiran yang diperlukan untuk bekerja dalam kedudukan kepimpinan dan pengurusan eksekutif. Program meneroka selok-belok kepimpinan, kewangan, pemasaran dan lain-lain topik yang berkaitan.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) adalah ijazah sarjana yang mengambil kira-kira dua tahun pengajian menerima. Individu yang mendapat ini keuntungan darjah pengetahuan yang penting dan pengalaman dalam bidang perniagaan dan pengurusan, dan mungkin tidak dapat mencari pekerjaan dengan cepat kerana kecekapan mereka bertambah baik.

 

Portugal adalah salah satu daripada negara-negara Eropah yang paling hangat. Program universiti yang sangat berpatutan. Malah Portugal mempunyai salah satu kos hidup yang terendah untuk pelajar. Nikmati pantai besar di Algarve atau sayap lama sejarah di ibu kota Lisbon.

Sambilan EMBA di Portugal

Baca lebih lanjut

Mba Eksekutif Untuk Tidak Berlesen

IMF Business School Portugal
Online Sambilan 2500  Pendaftaran Terbuka Portugal Portugal Online

The Atlantic Business School bertujuan untuk membentuk kakitangan kanan disediakan dengan latihan berstruktur, berkualiti dan relevan, yang terdiri daripada latihan saintifik yang kukuh digabungkan dengan komponen praktikal sebenar. Selepas tamat pengajian, pelajar akan bersedia untuk menjalankan perniagaan atau mewujudkan dan membangunkan perniagaan, anda akan tahu untuk menganalisis masalah konkrit dalam kehidupan perniagaan, yang mempunyai kepakaran tertentu dalam bidang pengkhususan dipilih. [+]

The Atlantic Business School merupakan institusi pendidikan yang lebih tinggi khusus untuk menyediakan latihan, baik di ijazah dan Master sebagai tahap MBA dan kursus Lepasan Ijazah dalam bidang Sains Perniagaan, dengan penekanan khas mengenai Kewangan, Percukaian, Pemasaran, Sumber manusia, Pengurusan Antarabangsa, Sistem Maklumat, Kualiti, Alam Sekitar, Kesihatan dan Keselamatan.

The Atlantic Business School bertujuan untuk membentuk kakitangan kanan disediakan dengan latihan berstruktur, berkualiti dan relevan, yang terdiri daripada latihan saintifik yang kukuh digabungkan dengan komponen praktikal sebenar. Selepas tamat pengajian, pelajar akan bersedia untuk menjalankan perniagaan atau mewujudkan dan membangunkan perniagaan, anda akan tahu untuk menganalisis masalah konkrit dalam kehidupan perniagaan, yang mempunyai kepakaran tertentu dalam bidang pengkhususan dipilih.... [-]


Executive MBA AESE/IESE

AESE – School for Management and Business
Campus Sambilan September 2018 Portugal Lisbon Porto + 1 lagi

Completamos 10 anos sobre a primeira edição do Executive MBA AESE/IESE. A experiência, cada vez mais rica, permite-nos proporcionar aos participantes uma aprendizagem intensa, potenciadora do seu desenvolvimento profissional e pessoal. [+]

Executive MBA AESE/IESE

Completamos 10 anos sobre a primeira edição do Executive MBA AESE/IESE. A experiência, cada vez mais rica, permite-nos proporcionar aos participantes uma aprendizagem intensa, potenciadora do seu desenvolvimento profissional e pessoal.

A vida e a actividade económica valem, e muito, quando o objectivo é criar bem-estar para todos, pondo a inteligência a inovar e a utilizar eficientemente os factores de produção. Ao valorizar uma abordagem humanista da empresa, situando a pessoa no centro da organização, este Executive MBA procura não só responder ao como é que as coisas se fazem, como também ao para que é que se fazem.

Um dos factores determinantes é a troca de experiências e a aprendizagem de novas realidades, conseguida no contacto estreito entre o grupo de participantes, seleccionado pela sua maturidade e experiência profissional; o outro é a orientação de um claustro nacional e internacional de professores – que investigam, ensinam e são protagonistas na realidade empresarial – ajudando os participantes a raciocinar com profundidade e rigor e com um sentido realista e prudente.... [-]