MBASTUDIES.COM.MY

Terbaik EMBA di Amerika Warsaw di Poland 2019

Warsaw adalah pusat ekonomi, politik, dan budaya Poland dan juga mempunyai industri kewangan dan perbankan yang pesat membangun, menjadikannya lokasi menarik bagi pendidikan perniagaan siswazah. Satu EMBA di Warsaw boleh menyediakan peluang yang baik untuk kemajuan akademik dan kerjaya di sebuah bandar yang dinamik dengan banyak budaya, muzik, taman-taman, dan aktiviti rekreasi.

The EMBA dalam program Warsaw adalah berstruktur untuk profesional perniagaan untuk mendapatkan ijazah sarjana dengan gangguan yang minimum kepada kerjaya mereka. EMBA dalam program Warsaw direka untuk menyediakan pendidikan untuk membina kemahiran kepimpinan dan pengurusan profesional untuk mencari jawatan eksekutif dan pengurusan atasan. Peserta yang mengikuti satu EMBA di Warsaw boleh mempunyai peluang kerjaya yang cemerlang dalam pelbagai tetapan, yang terdiri daripada syarikat-syarikat kecil untuk syarikat multinasional.

Ketahui lebih lanjut mengenai satu EMBA di Warsaw dengan menatal melalui program-program di bawah. Mengambil langkah seterusnya ke arah matlamat anda hari ini!

Hasil Filter

Sarjana Eksekutif Pentadbiran Perniagaan

Warsaw Management Academy - Wyższa Szkoła Menedżerska w Warszawie
Kampus Sepenuh masa Oktober 2019 Poland Warsaw

Sarjana Eksekutif Pasca Sarjana Pentadbiran Perniagaan kajian adalah antara yang paling berprestij dan diiktiraf dalam kelayakan pengurusan dunia yang dimaksudkan untuk orang-orang perniagaan dan pengurusan kanan.

Maya eksekutif warsaw-illinois

University of Warsaw, Faculty of Management
Kampus Sepenuh masa Oktober 2019 Poland Warsaw

Universiti Warsaw dan Universiti Illinois di Urbana-Champaign kedua-duanya menikmati reputasi sekolah tinggi yang cemerlang. Ini sudah tentu peluang unik bagi para peserta Program MBA bersama kami

Katalyst MBA Eksekutif

Warsaw University Of Technology Business School
Kampus Sambilan 2 tahun Oktober 2019 Poland Warsaw

Program MBA Eksekutif yang ditawarkan oleh Universiti Teknologi Warsaw, universiti teknikal terbaik di Poland, dicirikan oleh pendekatan kehidupan nyata yang digabungkan dengan piawaian akademik yang cemerlang dan pemahaman yang mendalam tentang teknologi esok. Reka bentuk program EMBA telah dibangunkan untuk memenuhi jangkaan pengurus peringkat tinggi dan pertengahan. Program kami membuka ufuk baru dan membolehkan untuk memahami trend terkini dan cabaran dunia perniagaan yang cepat berubah.

Mba Sarjana Pentadbiran Perniagaan

EuroMBA
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan 24 bulan Sept. 2019 Belanda Maastricht Poland Warsaw Jerman Kitzscher Sepanyol Barcelona Perancis Nantes Marseille + 9 lagi

The EuroMBA adalah lebih daripada MBA. Ia menawarkan pengurus peluang untuk membangunkan kemahiran perniagaan mereka sambil membina rangkaian antarabangsa yang merangkumi seluruh dunia.