close

Penapis

Lihat Hasil

EMBA dalam Perundingan 2020/2021

Ramai pelajar ingin meneruskan pengajian tinggi selepas melengkapkan ijazah sarjana muda, tetapi mereka mungkin tidak mempunyai peluang segera. EMBA boleh menjadi peluang yang baik untuk pelajar yang memperoleh pengalaman dan pengetahuan dari latar belakang kerjaya yang pelbagai, kerana program ini membantu pelajar membina kemahiran yang mereka miliki. Apakah EMBA dalam Perundingan? Program indu… Baca lebih lanjut

Ramai pelajar ingin meneruskan pengajian tinggi selepas melengkapkan ijazah sarjana muda, tetapi mereka mungkin tidak mempunyai peluang segera. EMBA boleh menjadi peluang yang baik untuk pelajar yang memperoleh pengalaman dan pengetahuan dari latar belakang kerjaya yang pelbagai, kerana program ini membantu pelajar membina kemahiran yang mereka miliki.

Apakah EMBA dalam Perundingan? Program induk ini bertujuan untuk membantu pelajar mengembangkan pemahaman penuh tentang strategi dan pelaksanaan perniagaan. Kursus biasanya meliputi subjek seperti amalan perniagaan, teori pengurusan, dan teknik pemasaran. Walaupun beberapa kursus pendidikan am, seperti perakaunan, mungkin termasuk dalam program ini, kebanyakan kursus cenderung menumpukan pada organisasi dan reka bentuk strategi dan bagaimana ia boleh membantu syarikat berjaya.

Apabila mendaftar dalam program berprestij seperti EMBA dalam Perundingan, pelajar sering menanam kemahiran analisis dan kemahiran menyelesaikan masalah yang boleh membantu kerjaya mereka. Kemahiran komunikasi yang kuat juga boleh menjadi berguna, baik secara peribadi maupun profesional.

Untuk menentukan harga tepat dari gelar EMBA, idea yang terbaik adalah untuk menghubungi sekolah-sekolah yang menarik. Kos berbeza secara drastik, terutamanya antara universiti di negara yang berbeza.

Pelajar yang memegang EMBA dalam Perundingan mungkin sangat dicari untuk banyak kerjaya. Mereka yang memilih peranan kepimpinan sering mencari pekerjaan sebagai pengurus pemasaran atau pengurus operasi. Ramai yang menjadi bank pelaburan. Kerjaya sebagai perunding pengurusan boleh didapati, atau pelajar boleh memilih untuk bekerja sebagai penasihat kewangan. Banyak yang mengambil pengetahuan tentang strategi perniagaan dan menggunakannya untuk membuat syarikat mereka sendiri.

Ramai pelajar tidak dapat menghadiri kelas di kampus kerana jadual yang sibuk, begitu banyak sekolah telah mula menawarkan program EMBA dalam talian. Apabila mendaftar di kelas terpencil, pelajar biasanya mempunyai fleksibiliti yang mereka perlukan untuk mengimbangi pendidikan mereka dengan kehidupan peribadi mereka. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
Ho Chi Minh City University of Technology
Bandar Ho Chi Minh , Vietnam

The Sarjana Eksekutif Pentadbiran Perniagaan - Consulting Pengurusan Antarabangsa (EMBA - MCI) adalah salah satu program MBA perintis dunia yang menyediakan pendidikan perundi ... +

The Sarjana Eksekutif Pentadbiran Perniagaan - Consulting Pengurusan Antarabangsa (EMBA - MCI) adalah salah satu program MBA perintis dunia yang menyediakan pendidikan perundingan pengurusan. Pada masa ini, EMBA - MCI ditawarkan di Switzerland, India dan Vietnam, dengan kursus tambahan yang ditawarkan di China dan Great Britain, yang membawa EMBA - MCI peluang kepada pelajar untuk mengembangkan profil antarabangsa oleh ... -
EMBA
Sepenuh Masa
2 tahun
English
Kampus
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini