MBASTUDIES

EMBA dalam Pengajian Perniagaan di Malta

Bertujuan untuk profesional yang sudah mempunyai signifikan amali ilmu, lepasan ijazah MBA Eksekutif (EMBA) Ijazah direka untuk memberikan pelajar alat yang diperlukan untuk maju dalam kerjaya mereka. Anda boleh bekerja sambil belajar, kerana pengalaman dunia sebenar memperkayakan persekitaran pembelajaran.

pengajian perniagaan merupakan satu bidang akademik pengajian yang menyediakan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk kerjaya dalam bidang perniagaan. Kajian boleh terdiri daripada kewangan, perakaunan, ekonomi, kajian organisasi, etika perniagaan, dan pemasaran.

Malta adalah negara Eropah selatan di Laut Mediterranean 80 km selatan Sicily dan 333 km ke utara Libya. Malta meliputi hanya lebih 316 km ², menjadikannya salah satu daripada negara-negara dunia yang 's yang paling kecil dan paling padat dengan penduduk.

EMBA dalam Pengajian Perniagaan di Malta

1 Hasil dalam Pengajian Perniagaan, Malta Filter

MBA Eksekutif Terakreditasi - Terjangkau

Transcontinental Institution Of Higher Education
EMBA
<
Separuh masa
<
16&nbsp;-&nbsp;21 bulan
English
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Kampus
Online

Tidak dapat dilupakan !!! Bukan hanya dengan pengalaman transformasi, tetapi juga dengan segala yang anda pelajari. Tidak seperti pendidikan tradisional di mana anda terlupa s ...

Baca lebih lanjut