MBASTUDIES

EMBA dalam Pengajian Perniagaan di Denmark

Satu EMBA mungkin menjadi penyelesaian. Ia membolehkan anda untuk menyimpan kerja anda, belajar daripada pakar-pakar dan menggunakan kemahiran baru serta-merta kembali dalam tenaga kerja.

pengajian perniagaan merupakan satu bidang akademik pengajian yang menyediakan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk kerjaya dalam bidang perniagaan. Kajian boleh terdiri daripada kewangan, perakaunan, ekonomi, kajian organisasi, etika perniagaan, dan pemasaran.

Pendidikan Denmark 's lebih tinggi meletakkan penekanan kepada pendidikan teknikal yang lebih tinggi melalui pembelajaran universiti. Kebanyakan universiti Denmark juga menawarkan kualiti budaya pelajar antarabangsa kerana sikap santai Scandinavia.

EMBA dalam Pengajian Perniagaan di Denmark

2 Hasil dalam Pengajian Perniagaan, Denmark Filter

MBA Eksekutif Eropah

International Business Academy
EMBA
Sep 2020
<
Separuh masa
<
2&nbsp;-&nbsp;6 tahun
English
Online

Ijazah MBA ini adalah program sambilan dan antarabangsa, yang ditawarkan oleh Universiti Leeds Beckett dalam kerjasama dengan IBA International Business Academy di Kolding.

Baca lebih lanjut

Global Executive MBA

AVT Business School
EMBA
<
Separuh masa
<
18 bulan
English
Kampus

MBA Eksekutif AMBA yang diiktiraf AVT adalah satu-satunya program kepimpinan global yang sebenar, yang ditawarkan di Denmark.

Baca lebih lanjut