MBASTUDIES

EMBA dalam Pentadbiran Perniagaan di Amerika Pantai yang panjang Amerika Syarikat

Program ijazah EMBA pilihan pendidikan fleksibel dan berpatutan untuk sepenuh masa profesional yang bekerja. Pada hari ini 's pasaran kerja, ia ' s tidak mudah untuk mencari kelebihan daya saing. Kedua-dua orang yang bekerja dan menganggur melihat kepada EMBA.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Long Beach merupakan sebuah bandar yang terletak di Los Angeles County di California Selatan, di pantai Pasifik Amerika Syarikat. California State University adalah salah satu universiti terbesar di California dari segi enrolmen dengan lebih 35,000 pelajar.

Terbaik EMBA dalam Pentadbiran Perniagaan di Amerika Pantai yang panjang di Amerika Syarikat

2 Hasil dalam Pentadbiran Perniagaan, Pantai yang panjang Filter

Mba sepenuhnya (femba)

California State University Long Beach College of Business Administration
EMBA
Sep 2020
<
Separuh masa
<
23 bulan
English
Kampus

MBA yang "Berkerja Penuh" (FEMBA) adalah program dipercepatkan selama dua puluh tiga bulan yang berkumpul pada hari Sabtu. Pelajar yang mempunyai pengalaman kerja sekurang-kur ...

Baca lebih lanjut

California State University Long Beach College of Business Administration
EMBA
Sep 2020
<
Separuh masa
English
Kampus

CSU Long Beach menyediakan Program MBA 48-unit yang diiktiraf AACSB.

Baca lebih lanjut