MBASTUDIES

EMBA dalam Pentadbiran Perniagaan di Amerika Pantai yang panjang Amerika Syarikat

Bertujuan untuk profesional yang sudah mempunyai signifikan amali ilmu, lepasan ijazah MBA Eksekutif (EMBA) Ijazah direka untuk memberikan pelajar alat yang diperlukan untuk maju dalam kerjaya mereka. Anda boleh bekerja sambil belajar, kerana pengalaman dunia sebenar memperkayakan persekitaran pembelajaran.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Long Beach merupakan sebuah bandar yang terletak di Los Angeles County di California Selatan, di pantai Pasifik Amerika Syarikat. California State University adalah salah satu universiti terbesar di California dari segi enrolmen dengan lebih 35,000 pelajar.

Terbaik EMBA dalam Pentadbiran Perniagaan di Amerika Pantai yang panjang di Amerika Syarikat

2 Hasil dalam Pentadbiran Perniagaan, Pantai yang panjang Filter

Mba sepenuhnya (femba)

California State University Long Beach College of Business Administration
Amerika Syarikat, Pantai yang panjang
EMBA
Sept. 2020
<
Sambilan
<
23 bulan
English
Campus

MBA yang "Berkerja Penuh" (FEMBA) adalah program dipercepatkan selama dua puluh tiga bulan yang berkumpul pada hari Sabtu. Pelajar yang mempunyai pengalaman kerja sekurang-kur ...

Baca lebih lanjut

California State University Long Beach College of Business Administration
Amerika Syarikat, Pantai yang panjang
EMBA
Sept. 2020
<
Sambilan
English
Campus

CSU Long Beach menyediakan Program MBA 48-unit yang diiktiraf AACSB.

Baca lebih lanjut