MBASTUDIES

3 EMBA dalam Jualan 2021

EMBA, atau ijazah MBA Eksekutif, direka untuk individu yang sudah berada di landasan kerjaya yang ditetapkan dan ingin meningkatkan pengetahuan mereka dalam bidang pilihan mereka untuk mengembangkan peluang kerjaya mereka. Ramai pelajar terus bekerja sambil mendapatkan ijazah ini.

Apakah EMBA dalam Jualan? Inti dari mana-mana organisasi bergantung pada jualan, jadi sangat penting agar orang-orang dalam jabatan jualan mempunyai kemahiran, pengetahuan dan sifat yang diperlukan untuk menjana petunjuk, ikuti dengan pelanggan dan tawaran rapat. Untuk membantu para pelajar untuk melakukan itu, kursus dalam program ini memberi tumpuan kepada meningkatkan pemikiran strategik peserta dan keupayaan analisis kritis, serta mengajar cara untuk menggunakan pelbagai teori untuk menyelesaikan masalah perniagaan yang rumit. Komunikasi dan kepimpinan juga cenderung menjadi tumpuan utama kursus ini, seperti pembelajaran untuk membina rangkaian profesional dan mengekalkan persekitaran pasukan koperasi.

Graduan program seperti ini cenderung dilengkapi dengan kemahiran komunikasi yang unggul serta pemikiran strategik dan kemampuan analisis yang kuat. Setiap sifat ini mungkin berguna bukan hanya dalam bidang jualan tetapi juga aspek lain dalam kehidupan siswazah.

Kos EMBA sangat berbeza. Faktor yang boleh menjejaskan kos akhir pendidikan termasuklah lokasi sekolah, program yang dipilih, tempoh program dan jumlah perbelanjaan hidup.

Individu dengan darjah EMBA dalam jualan mungkin mendapati bahawa mereka mempunyai peluang untuk meneroka banyak kerjaya yang menarik. Di samping bekerja di komoditi atau sekuriti, graduan dapat memperoleh kejayaan dalam peranan pengurus pemasaran, pengurus jualan dalam talian, pengurus pemasaran digital, penulis iklan pengiklanan, pegawai pinjaman, pengurus pembelian, broker hartanah, ejen jualan perkhidmatan kewangan atau jualan borong dan pembuatan wakil.

Tawaran kursus dalam talian adalah fleksibel dan mudah bagi mereka yang telah menubuhkan kerjaya. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

3 Hasil dalam Jualan Filter

Executive MBA - Pengurusan Perniagaan dan Jualan

Formato Educativo
EMBA
<
Sepenuh Masa
<
10 bulan
English
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Kampus
Online

Dalam Program Gadex Pengurusan Perniagaan Jualan Pelajar akan belajar cara-cara yang paling inovatif untuk mengurus, memimpin dan memberi motivasi kepada pasukan jualan teknik ...

Baca lebih lanjut

EMBA dalam pengurusan jualan

German Business School
EMBA
<
Separuh masa
<
2 tahun
English
Kampus

Program EMBA Pengurusan Jualan menawarkan pesertanya pengetahuan berharga yang perlu bagi membangunkan pasukan jualan dan menyelaras operasi jualan. Penyertaan dalam program i ...

Baca lebih lanjut

Master eksekutif jualan dan pemasaran

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
EMBA
<
Separuh masa
<
12 bulan
English
Online

Ini Master Eksekutif (EMBA) dalam Jualan Antarabangsa dan program pengajian Marketing adalah sesuai untuk pelajar-pelajar yang bekerja secara langsung selepas sekolah menengah ...

Baca lebih lanjut