MBASTUDIES

2 EMBA dalam Pengurusan Teknologi 2021

Sekiranya anda sudah bekerja tetapi masih berminat untuk memajukan pendidikan anda, EMBA mungkin menjadi ijazah yang tepat untuk anda. Sama seperti Sarjana Pentadbiran Perniagaan, EMBA ditujukan kepada orang-orang yang sudah mempunyai pengalaman kerja dan pengetahuan latar belakang perniagaan.

Apakah EMBA dalam Pengurusan Teknologi? Gelaran jenis ini biasanya menumpukan pada hubungan antara teknologi dan perniagaan. Dengan penggunaan teknologi yang semakin meningkat dalam perniagaan moden, terdapat banyak konsep untuk belajar. Ini termasuk kedua-dua kajian mengenai idea perniagaan umum, seperti teori penawaran dan permintaan, dan konsep yang lebih spesifik, seperti bagaimana faktor kos teknologi dalam pengeluaran menjadi pelan perniagaan.

Memahami bagaimana teknologi boleh digunakan boleh membantu anda menggunakannya dalam kehidupan peribadi anda serta di tempat kerja. Memperolehi ijazah dalam pengurusan teknologi juga boleh membantu anda mendapatkan kemahiran organisasi yang berguna dan menyedari bagaimana untuk menguruskan sumber dengan cekap.

Di mana anda mengambil kelas anda dan sama ada mereka siap dalam talian atau di universiti fizikal, kedua-duanya boleh menjejaskan kos muktamad EMBA. Sesetengah sekolah boleh memenuhi keperluan anda dengan lebih baik daripada yang lain.

Mempunyai EMBA dalam Pengurusan Teknologi boleh membantu anda memenuhi syarat untuk pelbagai peringkat tinggi dalam perniagaan atau syarikat. Ini adalah terutamanya kedudukan pengurusan dan boleh termasuk pekerjaan seperti ketua pegawai teknologi dan pengurus sistem maklumat. Sekiranya anda sudah bekerja untuk perniagaan, mempunyai ijazah semacam ini dapat membantu anda untuk bergerak ke tahap yang lebih tinggi daripada yang anda sedang menduduki, dan jika anda tidak bekerja saat ini, ia dapat memberikan kelebihan untuk membantu anda mendapatkan pekerjaan.

Mencari sekolah yang betul tidak perlu menjadi sukar. Cari pilihan untuk kedua-dua kelas dalam talian dan pendaftaran tradisional untuk mencari yang terbaik untuk anda. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

2 Hasil dalam Pengurusan Teknologi Filter

Master eksekutif teknologi komunikasi maklumat dan pengurusan

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
EMBA
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
12&nbsp;-&nbsp;24 bulan
English
Online

Ini Master Eksekutif (EMBA) Teknologi Maklumat dan Komunikasi program kajian pengurusan adalah sesuai untuk pelajar-pelajar yang bekerja secara langsung selepas sekolah tinggi ...

Baca lebih lanjut

Mba eksekutif dalam ict atau pengurusan utiliti

IIMT University of Fribourg
EMBA
Feb 2021
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
English
Kampus

MBA Eksekutif menyediakan peserta dengan kemahiran analisis, fungsian, dan interpersonal yang diperlukan untuk berjaya dalam ICT yang semakin kompleks dan global

Baca lebih lanjut