MBASTUDIES

EMBA dalam Pengurusan Perniagaan di Portugal

Satu EMBA mungkin menjadi penyelesaian. Ia membolehkan anda untuk menyimpan kerja anda, belajar daripada pakar-pakar dan menggunakan kemahiran baru serta-merta kembali dalam tenaga kerja.

Program pengurusan perniagaan yang melatih para pelajar bagaimana untuk menguruskan dengan cekap dan berkesan pekerja lain dalam persekitaran korporat. Pelajar biasanya mendapat pemahaman yang mendalam tentang bagaimana pengurusan dasar kesan produktiviti dan keuntungan syarikat.

Portugal, secara rasmi Republik Portugis, adalah sebuah negara yang terletak di Eropah Barat Daya, di Semenanjung Iberia. Portugal berusia 900 tahun, dan walaupun ia mempunyai kawasan yang agak kecil, ia memainkan peranan penting dalam sejarah dunia. Universidade do Porto adalah yang paling popular oleh warga asing yang terdiri daripada pelajar antarabangsa 11%.

EMBA dalam Pengurusan Perniagaan di Portugal

2 Hasil dalam Pengurusan Perniagaan, Portugal Filter

MBA Eksekutif

ISCTE Executive Education
EMBA
01 Sep 2021
<
Separuh masa
31 Jul 2021
Portuguese (Portugal)
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Kampus
Online

MBA Eksekutif di ISCTE Executive Education menyediakan peserta dengan pembangunan kemahiran penting untuk pengurusan, dalam panorama antarabangsa yang kompetitif, kompleks dan ...

Baca lebih lanjut

MBA Eksekutif

ISAG - European Business School
EMBA
08 Mac 2021
<
Separuh masa
19 Feb 2021
English
Portuguese (Portugal)
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Kampus
Online

Bersedia untuk fungsi pengurusan eksekutif di PKS dan syarikat besar dengan persiapan yang mantap dalam beberapa bidang Pengurusan. Pembangunan kemahiran kepemimpinan penting ...

Baca lebih lanjut