$close

Penapis

Lihat Hasil

EMBA dalam Pemasaran dan Jualan 2022

Sebuah EMBA, atau Eksekutif Master of Business Administration, adalah variasi MBA yang biasanya dimaksudkan untuk memenuhi keperluan individu yang sudah memiliki banyak pengalaman kerja dalam bidang bisnis. Ia boleh menjadi yang paling sesuai untuk orang yang ingin mengubah karier atau memajukan tugas mereka sekarang. Apakah EMBA dalam Pemasaran dan Jualan? Ijazah ini boleh membantu anda untuk m… Baca lebih lanjut

Sebuah EMBA, atau Eksekutif Master of Business Administration, adalah variasi MBA yang biasanya dimaksudkan untuk memenuhi keperluan individu yang sudah memiliki banyak pengalaman kerja dalam bidang bisnis. Ia boleh menjadi yang paling sesuai untuk orang yang ingin mengubah karier atau memajukan tugas mereka sekarang.

Apakah EMBA dalam Pemasaran dan Jualan? Ijazah ini boleh membantu anda untuk mendapatkan pemahaman yang mendalam mengenai seni pemasaran dan penjualan produk dan perkhidmatan. Pemasaran dan jualan boleh menjadi bahagian penting dari dunia perniagaan, dan melalui pendapatan EMBA anda harus lebih baik dilengkapi untuk menerapkan teori dan prinsip kepada perniagaan dunia nyata. Walaupun anda kemungkinan besar akan menumpukan perhatian khusus pada aspek jualan, anda juga boleh belajar banyak tentang perniagaan secara keseluruhan.

Melalui memperolehi gelaran ini, anda dapat memperoleh pengetahuan mengenai cara jualan dan pemasaran, yang dapat membantu anda membuat keputusan bermaklumat dalam kehidupan seharian anda. Anda juga boleh menjadi pemimpin yang lebih baik dan mempelajari strategi untuk menguruskan masa anda secara teratur dan cekap.

Terdapat banyak faktor yang boleh menjejaskan berapa banyak pendapatan yang akan dikenakan oleh EMBA. Ia berguna untuk melihat pilihan yang berbeza untuk melihat apa yang paling sesuai untuk anda.

EMBA dalam Pemasaran dan Jualan boleh membuka banyak pintu untuk anda di dunia perniagaan. Dengan ijazah ini anda mungkin akan melihat bekerja untuk sebuah syarikat, mungkin dalam pengurusan atau kedudukan peringkat tinggi yang lain. Kemungkinan pekerjaan mungkin termasuk menjadi pengurus jenama atau pengurus jualan. Di salah satu jawatan ini, anda mungkin bertanggungjawab untuk membantu syarikat meningkatkan dan mengurus jualan dan pendapatan. Anda juga boleh berkelayakan untuk bekerja sebagai pengarah pemasaran atau pengurus pembangunan perniagaan.

Terdapat banyak pilihan untuk anda mendapatkan EMBA dalam talian atau di sekolah tradisional. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
Disyorkan Terkini Tajuk
EMAS Eurasian Management & Administration School
Moscow, Rusia +5 Lagi

Belajar bahasa inggeris! (1) Di mana-mana sahaja, (2) Pengajian bercampur atau (3) Penuh waktu di kampus di Rusia! Top-14 MBA terbaik di Tengah & Eropah Timur! Top-200 MBA ... +

Belajar bahasa inggeris! (1) Di mana-mana sahaja, (2) Pengajian bercampur atau (3) Penuh waktu di kampus di Rusia! Top-14 MBA terbaik di Tengah & Eropah Timur! Top-200 MBA terbaik di Dunia! № 1 dalam talian & pembelajaran campuran dan № 2 di kampus MBA di Rusia! Program perundingan premium dan pendidikan yang lebih maju bagi mereka yang memerlukan kemahiran pengurusan moden yang matang untuk bekerja di jawatan kanan dan yang tidak berpuas hati dengan pengetahuan asas yang diberikan oleh kebanyakan sekolah perniagaan akademik. Kerana pelajar pengkhususan Pemasaran & Penjualan menerima kursus lengkap dalam pemasaran & jualan. 2 ijazah berprestasi: Ijazah Eksekutif MBA dari EMAS (Rusia) + Diploma MBA Eksekutif GFKM (Kesatuan Eropah, Poland). -
EMBA
Sepenuh Masa
Separuh masa
12 - 18 bulan
Russian, English
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Kampus
Online