MBASTUDIES.COM.MY

Terbaik EMBA di Pakistan 2019/2020

Pakistan adalah sebuah negara yang ramai penduduk yang mempunyai sejarah yang kaya dan budaya. Dalam pasaran global, Pakistan telah menjadi lokasi menarik bagi ramai pelajar antarabangsa sebagai sekolah menawarkan program ijazah banyak dalam pelbagai sektor. Institusi pendidikan di Pakistan berusaha untuk menjadi lebih pelbagai budaya dan bersifat antarabangsa.


Program EMBA Pakistan direka untuk profesional di pertengahan kerjaya yang ingin maju ke kedudukan kepimpinan. EMBA Pakistan direka supaya pelajar boleh meneruskan pengajian mereka tanpa mengganggu kerjaya mereka. Pelajar EMBA Pakistan akan mendapat asas yang kukuh dalam prinsip perniagaan seperti kewangan, pemasaran, teknologi maklumat, dan etika, dengan memberi tumpuan kepada pengurusan. Pelajar akan belajar untuk berfikir secara kritis untuk membuat keputusan strategik dalam peranan pengurusan. Melalui pengalaman pembelajaran, pelajar EMBA Pakistan akan belajar untuk memohon teori kepada amalan.


Sila lihat melalui pilihan EMBA Pakistan di bawah dan mengambil langkah seterusnya ke arah matlamat anda!

Hasil Filter

mba eksekutif

University of Management and Technology - Pakistan
Kampus Sambilan 2 tahun Apr. 2020 Pakistan Lahore

MBA Eksekutif adalah inisiatif perintis dengan campuran yang unggul berjaya dikendalikan oleh UMT, sejak dilancarkan pada tahun 1992 untuk kali pertama di Pakistan. Ia merupakan satu program IT intensif berkaitan untuk mencari kerjaya profesional global dan peluang kepimpinan.