Filter
EMBA
Pakistan Jenis pengajian: Semua Secara: Sambilan

Terbaik Sambilan EMBA di Pakistan

Bertujuan untuk profesional yang sudah mempunyai signifikan amali ilmu, lepasan ijazah MBA Eksekutif (EMBA) Ijazah direka untuk memberikan pelajar alat yang diperlukan untuk maju dalam kerjaya mereka. Anda boleh bekerja sambil belajar, kerana pengalaman dunia sebenar memperkayakan persekitaran pembelajaran.

Jika anda ingin mendaki tangga korporat dan mendapat jawatan pengurus, MBA adalah untuk anda. Program ini memberi anda pengetahuan dan kemahiran untuk mendapatkan serba boleh, dari segi pemahaman, dari pelbagai fungsi, bidang perniagaan. Plus keupayaan untuk menggunakan alat dan analisis, menyumbang kepada perancangan strategik, dan membuat keputusan.

Pakistan adalah rumah kepada tamadun Lembah Indus, yang merupakan antara yang tertua di dunia. Bahasa Inggeris adalah bahasa rasmi yang digunakan dalam semua kerajaan dan paling entiti pendidikan dan perniagaan, dan juga difahami dan dituturkan di pelbagai peringkat kecekapan oleh ramai orang di seluruh Pakistan, terutama golongan atasan dan orang-orang yang telah melalui pendidikan yang lebih tinggi, dan orang-orang yang tinggal di bandar-bandar besar.

Sambilan EMBA di Pakistan

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

University of Management and Technology - Pakistan

MBA Eksekutif adalah inisiatif perintis dengan campuran yang unggul berjaya dikendalikan oleh UMT, sejak dilancarkan pada tahun 1992 untuk kali pertama di Pakistan. Ia me ... [+]

MBA Eksekutif

MBA Eksekutif adalah inisiatif perintis dengan campuran yang unggul berjaya dikendalikan oleh UMT, sejak dilancarkan pada tahun 1992 untuk kali pertama di Pakistan. Ia merupakan satu program IT intensif berkaitan untuk mencari kerjaya profesional global dan peluang kepimpinan. Tidak seperti lain-lain program pendidikan dan latihan, ia adalah fleksibel dan tidak memerlukan kebenaran daripada perniagaan.

Berhadapan dengan persekitaran perniagaan yang kompetitif di peringkat global dan disokong oleh maklumat dan komunikasi canggih teknologi, struktur organisasi perniagaan yang pesat berubah. Kejayaan dalam pasaran baru ini memerlukan pasukan eksekutif yang bekerja di seluruh fungsi dan sempadan. Hari ini, pemimpin perniagaan mengalami cabaran yang unik yang berbeza dari orang-orang generasi yang lalu. ... [-]

Pakistan Lahore
Apr. 2020
English
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu