Sambilan EMBA di Pakistan

Terbaik Sambilan EMBA di Pakistan

MBA

Bagi mereka yang telah mendapat jumlah hujan yang pengalaman perniagaan profesional dan bersedia untuk bekerja dalam kedudukan yang lebih menonjol, MBA Eksekutif (EMBA) adalah langkah seterusnya. Kursus mengenai perakaunan, kepimpinan dan kewangan adalah antara mata pelajaran yang diterokai.

MBA adalah program dirancang untuk pelajar yang ingin melanjutkan kemahiran akademik mereka dan memohon mereka kepada situasi sebenar perniagaan yang sebenar. Ia memberi panduan kepada pelajar untuk menggambarkan dan menempatkan semula diri mereka dari segi memilih kerjaya masa depan mereka. Pelajar memperolehi pemahaman yang luas fungsi utama pelbagai bidang perniagaan dan menggunakan kemahiran ini untuk menyumbang kepada hala tuju strategik perniagaan.

Pakistan, secara rasmi Republik Islam Pakistan, adalah sebuah negara yang berdaulat di Asia Selatan. Dengan jumlah penduduk melebihi 180 juta orang, ia adalah negara keenam paling ramai penduduk di dunia.

Sambilan EMBA di Pakistan

Baca lebih lanjut

mba eksekutif

University of Management and Technology - Pakistan
Campus Sambilan April 2019 Pakistan Lahore

MBA Eksekutif adalah inisiatif perintis dengan campuran yang unggul berjaya dikendalikan oleh UMT, sejak dilancarkan pada tahun 1992 untuk kali pertama di Pakistan. Ia merupakan satu program IT intensif berkaitan untuk mencari kerjaya profesional global dan peluang kepimpinan. [+]

MBA Eksekutif

MBA Eksekutif adalah inisiatif perintis dengan campuran yang unggul berjaya dikendalikan oleh UMT, sejak dilancarkan pada tahun 1992 untuk kali pertama di Pakistan. Ia merupakan satu program IT intensif berkaitan untuk mencari kerjaya profesional global dan peluang kepimpinan. Tidak seperti lain-lain program pendidikan dan latihan, ia adalah fleksibel dan tidak memerlukan kebenaran daripada perniagaan.

Berhadapan dengan persekitaran perniagaan yang kompetitif di peringkat global dan disokong oleh maklumat dan komunikasi canggih teknologi, struktur organisasi perniagaan yang pesat berubah. Kejayaan dalam pasaran baru ini memerlukan pasukan eksekutif yang bekerja di seluruh fungsi dan sempadan. Hari ini, pemimpin perniagaan mengalami cabaran yang unik yang berbeza dari orang-orang generasi yang lalu. ... [-]