Filter
EMBA
Pakistan Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik EMBA di Pakistan 2019/2020

Pakistan adalah sebuah negara yang ramai penduduk yang mempunyai sejarah yang kaya dan budaya. Dalam pasaran global, Pakistan telah menjadi lokasi menarik bagi ramai pelajar antarabangsa sebagai sekolah menawarkan program ijazah banyak dalam pelbagai sektor. Institusi pendidikan di Pakistan berusaha untuk menjadi lebih pelbagai budaya dan bersifat antarabangsa.


Program EMBA Pakistan direka untuk profesional di pertengahan kerjaya yang ingin maju ke kedudukan kepimpinan. EMBA Pakistan direka supaya pelajar boleh meneruskan pengajian mereka tanpa mengganggu kerjaya mereka. Pelajar EMBA Pakistan akan mendapat asas yang kukuh dalam prinsip perniagaan seperti kewangan, pemasaran, teknologi maklumat, dan etika, dengan memberi tumpuan kepada pengurusan. Pelajar akan belajar untuk berfikir secara kritis untuk membuat keputusan strategik dalam peranan pengurusan. Melalui pengalaman pembelajaran, pelajar EMBA Pakistan akan belajar untuk memohon teori kepada amalan.


Sila lihat melalui pilihan EMBA Pakistan di bawah dan mengambil langkah seterusnya ke arah matlamat anda!

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

University of Management and Technology - Pakistan

MBA Eksekutif adalah inisiatif perintis dengan campuran yang unggul berjaya dikendalikan oleh UMT, sejak dilancarkan pada tahun 1992 untuk kali pertama di Pakistan. Ia me ... [+]

MBA Eksekutif

MBA Eksekutif adalah inisiatif perintis dengan campuran yang unggul berjaya dikendalikan oleh UMT, sejak dilancarkan pada tahun 1992 untuk kali pertama di Pakistan. Ia merupakan satu program IT intensif berkaitan untuk mencari kerjaya profesional global dan peluang kepimpinan. Tidak seperti lain-lain program pendidikan dan latihan, ia adalah fleksibel dan tidak memerlukan kebenaran daripada perniagaan.

Berhadapan dengan persekitaran perniagaan yang kompetitif di peringkat global dan disokong oleh maklumat dan komunikasi canggih teknologi, struktur organisasi perniagaan yang pesat berubah. Kejayaan dalam pasaran baru ini memerlukan pasukan eksekutif yang bekerja di seluruh fungsi dan sempadan. Hari ini, pemimpin perniagaan mengalami cabaran yang unik yang berbeza dari orang-orang generasi yang lalu. ... [-]

Pakistan Lahore
Apr. 2020
English
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu