EMBA dalam Organizational Management

Terbaik 3 EMBA dalam Organizational Management 2019

Berbeza dengan program sarjana sepenuh masa yang biasa, Sarjana Eksekutif Pentadbiran Perniagaan adalah ijazah yang ditujukan kepada profesional yang bekerja mencari pendidikan sambilan untuk memajukan kerjaya mereka. Pemohon diasumsikan sudah mempunyai pengalaman kerja yang substansial, sehingga kadarnya berbeza dari MBA konvensional.

Apakah EMBA dalam Pengurusan Organisasi? Program ini menyediakan kajian lanjut kepada pelajar dalam tenaga kerja mengenai aspek teknikal dan peribadi dalam mengurus organisasi. Kursus biasanya menekankan perkembangan pasukan yang efektif melalui perspektif yang luas dan organisasi dan melalui pemahaman ciri dan tingkah laku individu. Pelajar boleh ditugaskan untuk menilai penyelesaian kepada masalah perniagaan yang rumit mengenai pengurusan sumber manusia, isu-isu etika dan sosial, dan komunikasi dan tingkah laku kumpulan yang berkesan.

Dengan mengambil EMBA dalam Pengurusan Organisasi, pelajar mempunyai peluang untuk terus membina membuat keputusan dan kemahiran interpersonal yang kritikal terhadap peranan pengurusan. Mereka juga boleh membangunkan pemahaman yang lebih kuat tentang teknik penyelidikan dan konteks etika yang lebih luas seperti yang digunakan untuk pengurusan.

EMBA dalam Pengurusan Organisasi biasanya boleh disiapkan dalam tempoh satu hingga dua tahun. Sebagai kursus diambil sambilan, kursus sering lebih intensif untuk mengimbangi. Kos tuisyen berbeza-beza berdasarkan sekolah dan program, dan pelajar perlu melakukan penyelidikan terlebih dahulu untuk mengetahui lebih lanjut.

Pengurusan organisasi terdiri daripada beberapa jawatan dalam perniagaan swasta atau awam yang bekerja secara langsung dengan pekerja. Graduan dengan EMBA dalam Pengurusan Organisasi biasanya dilengkapkan untuk bekerja sebagai pengurus sumber manusia, tetapi mereka juga boleh melayakkan diri untuk lebih banyak kedudukan seperti pengurus latihan dan pembangunan, kerana kursus EMBA mereka dan pengalaman kerja terdahulu. Pilihan lain bekerja sebagai penganalisis penyelidikan operasi, menjalankan penyelidikan dan perundingan dalam sebuah syarikat mengenai pengantaraan isu-isu tempat kerja dan organisasi.

EMBA dalam Pengurusan Organisasi adalah pilihan yang bernilai bagi mereka yang sudah bekerja sepenuh masa, dengan program yang tersedia di seluruh dunia, sering melalui pembelajaran jarak jauh untuk jadual kerja yang lebih sesuai. Untuk mengetahui lebih lanjut, cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut

Eksekutif MBA Antarabangsa dalam syarikat-syarikat dalam sektor infrastruktur

Structuralia
Online & Campus Combined Sepenuh masa 650  October 2019 Sepanyol Alcobendas

MBA Eksekutif dalam syarikat-syarikat dalam sektor pembinaan telah menjadi, selepas tujuh belas edisi mengajar di Madrid dan Barcelona, ​​penanda aras dalam sektor ini sebagai program latihan dalam bidang pengurusan perniagaan di Sepanyol dan Amerika Latin. Sejak 2010, tahun di mana versi antarabangsanya dilancarkan, pelajar dari lapan belas negara Amerika Latin menyertai, dengan sokongan dan kerjasama Pertubuhan Negara Amerika (OAS). Keadaan semasa Sektor Pembinaan di seluruh dunia dan keperluan untuk mempromosikan pengantarabangsaan syarikat adalah sebab untuk membentangkan program antarabangsa ini, khususnya yang bertujuan untuk profesional berbahasa Sepanyol, kedua-dua Eropah dan Amerika. [+]

Jika anda mengenal pasti mana-mana kes ini, ini adalah program anda!

Anda ingin memajukan sektor anda dan membangunkan profesional dalam prestasi semasa anda.Anda ingin mengarahkan jabatan dalam syarikat anda sekarang atau dalam syarikat dalam sektor anda dan aktiviti profesional.Anda mempunyai gambaran ilusi dan menghadapi cabaran mewujudkan syarikat atau inisiatif anda sendiri.Anda ingin pakar dalam pengurusan perniagaan dalam bidang infrastruktur .Anda berfikir tentang kemungkinan mengembangkan diri anda di Amerika Latin atau Sepanyol dan ingin berkongsi pengalaman dengan profesional lain seperti anda di bandar kosmopolitan seperti Madrid.

Proses globalisasi yang sedang berlaku membawa kita, kepada semua profesional secara amnya dan Jurutera Perindustrian khususnya, dengan keperluan untuk menjadi terbuka kepada mobiliti geografi, bergantung pada peluang yang mungkin timbul di negara lain.... [-]


Eksekutif MBA Pengurusan Organisasi Perkhidmatan Profesional

Centro de Estudios Garrigues
Campus Sambilan 272  October 2019 Sepanyol Madrid

MBA Eksekutif dalam Pengurusan Organisasi Perkhidmatan Profesional menyediakan visi arahan umum, ciri MBA [+]

MBA Eksekutif dalam Pengurusan Organisasi Perkhidmatan Profesional

Organisasi perkhidmatan profesional mempunyai ciri-ciri pengurusan khusus yang mana mereka yang berada dalam kedudukan pengurusan mereka harus bertindak balas. MBA Eksekutif dalam Pengurusan Organisasi Perkhidmatan Profesional menyediakan visi arahan umum, ciri MBA, dengan perhatian khusus kepada keunikan organisasi-organisasi di mana kecekapan teknikal para profesionalnya adalah aset asas.

Bertujuan untuk:

• Pengurus, rakan kongsi, pengurus dan pengurus firma perundingan dan pengauditan

• Rakan kongsi, rakan sekerja dan pengurus firma undang-undang, penasihat cukai, penasihat ekonomi dan kewangan... [-]


Master eksekutif dalam pengurusan institusi dan pendidikan

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Online Sepenuh masa Sambilan 12 - 24  Pendaftaran Terbuka Switzerland Zürich + 1 lagi

Ini Master Eksekutif (EMBA) dalam program Institusi dan kajian pengurusan pendidikan adalah sesuai untuk pelajar-pelajar yang bekerja secara langsung selepas sekolah tinggi untuk sekurang-kurangnya 5 tahun dalam kedudukan pengurusan dalam bidang yang sama atau serupa, [+]

3 TOP UNIVERSITI = 1 IJAZAH EUROPEAN Semua pelajar akan mendapat tambahan untuk Diploma ABMS Diploma Bersama dengan Universiti Dąbrowa Górnicza (WSB) dan Universiti Kebangsaan Taras Shevchenko. 3 Top Eropah Universiti = Best Maya / Program Jarak = 1 Top Diploma Eropah SWITZERLAND + EU + TOP RANKING 500

Advance Kepakaran anda di ABMS

Berhubungan dengan pelajar dan pemimpin seperti anda dalam program master dalam talian kami. Anda akan pergi sejauh yang fikiran anda akan membawa anda sebagai pelajar sarjana di ABMS.

Untuk Penyelidik Akademik dan Pendidik

Eksekutif Sarjana Institusi dan Pengurusan Pendidikan (EMBA) melambangkan tahap seterusnya dengan pencapaian dalam sebarang bidang akademik.... [-]