MBASTUDIES

EMBA di Norway 2020

Norway membanggakan diri sendiri kerana persekitaran yang bersifat antarabangsa dan pelbagai budaya, menyediakan pendidikan yang berkualiti tinggi kepada pelajar-pelajar dari seluruh dunia. Selain dari Norway landskap yang indah dan gaya hidup aktif, pelajar boleh mendapat manfaat daripada rangkaian besar profesional perniagaan dan syarikat-syarikat nasional dan multinasional.


Pelajar dari seluruh dunia mendapatkan ijazah EMBA Norway mereka, menjadikan ia menarik dan merangsang persekitaran pembelajaran pelajar mengambil perspektif global dan boleh belajar daripada orang lain dengan pelbagai latar belakang. Program EMBA Norway memberi tumpuan kepada pengurusan dan kepimpinan dengan penekanan khusus industri seperti kewangan atau pemasaran. Dengan EMBA Norway, pelajar juga mempunyai peluang untuk mengambil bahagian dalam seminar antarabangsa. Graduan EMBA Norway sering maju dalam kerjaya mereka kepada pihak pengurusan atasan dan jawatan eksekutif kanan.


Jika ini kedengaran menarik minat anda, kemudian mempertimbangkan EMBA Norway.Tatal melalui pilihan di bawah dan mendapati program ini untuk anda!

Hasil Filter

MBA Eksekutif

ISM University of Management and Economics
EMBA
<
Sepenuh Masa
<
12 bulan
English
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Kampus
Online

Program MBA Eksekutif dianjurkan dengan kerjasama rakan kongsi strategik dari akademik. Kandungan program ini adalah perlawanan sempurna untuk keperluan pasaran buruh, sementa ...

Baca lebih lanjut