Sambilan EMBA di Malta

Terbaik Sambilan EMBA di Malta

MBA

Eksekutif MBA (EMBA) Ijazah direka untuk profesional yang berpengalaman yang bersedia untuk memperoleh kemahiran yang diperlukan untuk bekerja dalam kedudukan kepimpinan dan pengurusan eksekutif. Program meneroka selok-belok kepimpinan, kewangan, pemasaran dan lain-lain topik yang berkaitan.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan atau MBA adalah dua tahun ijazah peringkat siswazah bahawa individu boleh meneruskan selepas memperoleh Ijazah Sarjana Muda a. Pendapatan MBA boleh membantu graduan mendapatkan pengetahuan yang penting, kemahiran, dan pengalaman yang mereka perlukan untuk memulakan kerjaya dalam dunia korporat.

 

Malta adalah, negara pulau kecil di Laut Mediterranean yang terletak ke selatan pulau Sicily, Itali. Malta telah mempromosikan dirinya berjaya sebagai sebuah negara sepenuhnya dua bahasa untuk Malta dan Inggeris. Ia dikira bagi banyak institusi pendidikan di seluruh dunia sebagai sebuah negara di mana bahasa Inggeris adalah bahasa pertama dan oleh itu mereka akan sering walaupun subsidi pelajar untuk pergi ke sana untuk belajar. Sebahagian besar rakyat Malta bertutur dalam Bahasa Inggeris dengan standard yang sangat tinggi.

Sambilan EMBA di Malta

Baca lebih lanjut

MBA Eksekutif - Menjadi Pemimpin yang Tidak Dilupakan

Transcontinental Institution Of Higher Education
Online Campus Online & Campus Combined Sambilan 21  Pendaftaran Terbuka Malta Mosta + 2 lagi

Tidak dapat dilupakan !!! Bukan hanya dengan pengalaman transformasi, tetapi juga dengan segala yang anda pelajari. Tidak seperti pendidikan tradisional di mana anda terlupa sebahagian besar daripada apa yang anda pelajari, temukan pengembaraan pembelajaran yang tidak dapat dilupakan dan holistik yang akan memberi anda kuasa melebihi potensi anda. Kursus MBA eksekutif ini direka untuk pemimpin yang mempunyai hasrat untuk inovasi, keinginan untuk membuat perbezaan yang mendalam, dan pemacu yang berterusan untuk kejayaan (kursus dalam talian dan di lapangan disediakan). [+]

TINJAUAN PROGRAM

Kursus MBA eksekutif direka untuk para pemimpin yang mempunyai hasrat untuk inovasi, keinginan untuk membuat perbezaan yang mendalam, dan pemacu yang berterusan untuk berjaya. Jika anda mempunyai salah satu dari tiga ciri ini, kursus ini akan mendorong anda seperti apa yang pernah anda alami. Di dalam rangka kerja pembangunan eksekutif yang terbukti, reka bentuk kurikulum menawarkan tumpuan strategik yang tiada tandingan untuk pertumbuhan anda sebagai individu bersepadu dari perspektif kecerdasan berganda. Direka oleh pakar terkenal di seluruh dunia dalam pelbagai bidang perniagaan, kursus ini membolehkan anda mengintegrasikan tanggungjawab profesional anda dengan pengalaman pembelajaran yang hebat dengan kejayaan yang boleh diukur dalam banyak bidang yang menarik, seperti kecerdasan emosi dan inovatif.... [-]