Filter
EMBA
Malta Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik EMBA di Malta 2019/2020

Eksekutif MBA (EMBA) Ijazah direka untuk profesional yang berpengalaman yang bersedia untuk memperoleh kemahiran yang diperlukan untuk bekerja dalam kedudukan kepimpinan dan pengurusan eksekutif. Program meneroka selok-belok kepimpinan, kewangan, pemasaran dan lain-lain topik yang berkaitan.

MBA atau Sarjana Pentadbiran Perniagaan adalah program ijazah selama dua tahun. Dalam usaha untuk meneruskan MBA, pelajar perlu terlebih dahulu telah menerima Ijazah Sarjana Muda dalam bidang yang berkaitan. Dalam program MBA, pelajar menerima kursus yang berkaitan dengan perniagaan yang melayakkan mereka untuk mengendalikan dan menguruskan perniagaan dan syarikat.

 

Malta adalah negara Eropah selatan di Laut Mediterranean 80 km selatan Sicily dan 333 km ke utara Libya. Malta meliputi hanya lebih 316 km ², menjadikannya salah satu daripada negara-negara dunia yang 's yang paling kecil dan paling padat dengan penduduk.

EMBA di Malta

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Transcontinental Institution Of Higher Education

Tidak dapat dilupakan !!! Bukan hanya dengan pengalaman transformasi, tetapi juga dengan segala yang anda pelajari. Tidak seperti pendidikan tradisional di mana anda terl ... [+]

TINJAUAN PROGRAM

Kursus MBA direka untuk pemimpin yang mempunyai hasrat untuk inovasi, keinginan untuk membuat perbezaan yang mendalam, dan pemacu yang berterusan untuk berjaya. Sekiranya anda memiliki salah satu daripada tiga ciri ini, kursus ini akan mendorong anda seperti apa yang anda alami. Di dalam rangka kerja pembangunan eksekutif yang terbukti, reka bentuk kurikulum menawarkan tumpuan strategik yang tidak tertandingi pada pertumbuhan anda sebagai individu bersepadu dari perspektif kecerdasan berganda. Direka oleh pakar terkenal di seluruh dunia dalam pelbagai bidang perniagaan, kursus ini membolehkan anda mengintegrasikan tanggungjawab profesional anda dengan pengalaman pembelajaran yang hebat dengan kejayaan yang boleh diukur dalam banyak bidang yang menarik, seperti kecerdasan emosi dan inovatif.... [-]

Malta Mosta
Pendaftaran Terbuka
English
Sambilan
16 - 21 bulan
Online
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu