Read the Official Description

MBA Executive GSM merangkumi kurikulum inovatif untuk menghilangkan kehausan anda untuk pendidikan perniagaan dengan tumpuan untuk menyelesaikan masalah sehari-hari daripada penyelidikan untuk penyelesaian. Program hari kerja pantas satu tahun ini ditawarkan di Cyberjaya dari Oktober 2013 dan seterusnya.

MBA Eksekutif GSM menggabungkan asas yang kuat dalam kemahiran pengurusan dengan fleksibiliti untuk memenuhi minat pelajar tertentu. Semester pertama memberi tumpuan kepada modul teras, yang akan membawa pengetahuan pengurusan penting. Semasa semester kedua, para peserta boleh memilih satu set modul elektif dari kalangan pelbagai modul elektif yang ditawarkan. Fakulti menggunakan campuran kaedah pengajaran, termasuk kajian kes, kuliah dan perbincangan, kerja kumpulan, dan latihan analitik. Pembicara Eksekutif, serta penceramah tetamu di kelas, membawa perspektif tambahan dari pemimpin dalam perniagaan dan kerajaan.

Kenapa pilih Eksekutif MBA @ GSM-MMU?

  • Bekerja sepenuh masa dan belajar EMBA membolehkan anda segera menggunakan idea, rangka kerja dan alat berfikir baru untuk meningkatkan prestasi tempat kerja anda .
  • Anda menyesuaikan pembelajaran anda melalui salah satu pilihan kursus elektif dari program MBA Eksekutif kami.
  • Kepakaran perniagaan praktikal dan cara baru pengurusan berfikir bahawa anda membangun Sekolah mengubah pendekatan anda untuk membuat keputusan dan memberi anda ide, inspirasi dan kenalan untuk membentuk kerjaya masa depan anda.
  • Anda akan dapat bergerak dengan cepat dan dengan keyakinan sehingga tangga kerjaya.
  • Peralihan anda kepada pengurusan umum dari peranan teknikal atau fungsi akan lancar dan berjaya
  • Anda membangun dan mengasah kemahiran keusahawanan anda untuk membantu anda mengembangkan usaha anda sendiri, atau untuk melaksanakan idea baru dan inovatif dalam organisasi anda.
  • Sebagai seorang alumnus, CV anda akan dipertingkatkan oleh jenama dan reputasi Multimedia University yang diiktiraf, yang secara semula jadi akan menghasilkan peningkatan gaji dan mempercepatkan perkembangan kerjaya.

Program ini menyediakan anda dengan:

  • Memperluas pengetahuan dalam perniagaan dan pengurusan. domain
  • Pemahaman, keyakinan dan arahan komunikasi untuk mempengaruhi strategi di semua peringkat organisasi anda.
  • Kepimpinan dan kemahiran kerja berpasukan diperlukan untuk memberi kesan kepada organisasi anda dan memajukan kerjaya anda.

Struktur program Program ini membawa 40 kredit yang terdiri daripada dua bahagian.

Kos

Bagi pelajar Malaysia: RM24,550 (RM26550 untuk luar kampus) Bagi pelajar antarabangsa: RM34,470

Yuran program adalah tertakluk kepada perubahan.

Syarat kemasukan

Sebarang Hons. ijazah dengan PNGK minimum sebanyak 2.50 (atau setara) dengan 5 tahun pengalaman atau Any Hons. Ijazah dengan PNGK minimum 3.00 (atau setara) dengan 2 tahun pengalaman bahasa Inggeris keperluan seperti garis panduan MMU

Program taught in:
English

See 1 more programs offered by Multimedia University »

Last updated June 13, 2018
This course is Campus based
Start Date
Jan. 2020
Duration
1 - 2 
Sepenuh masa
Price
24,550
By locations
By date
Start Date
Jan. 2020
Application deadline

Jan. 2020

Location
Application deadline
End Date