EMBA dalam MBA/EMBA

Terbaik EMBA dalam MBA/EMBA 2018

MBA/EMBA

Walaupun anda mungkin telah ditetapkan sebagai seorang eksekutif untuk syarikat anda, anda masih boleh meningkat lebih jauh dengan pendidikan yang betul. Pendapatan Sarjana Eksekutif dual Pentadbiran Perniagaan dan Sarjana Pentadbiran Perniagaan adalah cara yang baik untuk melonjakkan kerjaya anda ke tahap yang baru.

Apakah yang dimaksudkan dengan dua EMBA / MBA? Ia adalah program pengajian yang direka untuk membantu mereka yang sudah eksekutif dalam industri perniagaan. Ini jenis program membolehkan eksekutif mengkaji bukan sahaja satu aspek perniagaan, tetapi dua. Ia masih mengambil masa lebih kurang jumlah yang sama masa untuk menyelesaikan sebagai EMBA biasa atau MBA. Untuk layak, bagaimanapun, pemohon mesti sudah mempunyai ijazah sarjana muda, memenuhi PNG minimum dan mempunyai pengalaman kerja minimum.

Sementara beberapa program untuk EMBA atau MBA mungkin memerlukan cuti dari kerja, kursus-kursus lain boleh didapati dalam talian. Ini bermakna biasanya anda boleh bekerja semasa anda memperoleh ijazah dual anda.Satu lagi faedah untuk pendapatan jenis ini ijazah adalah bahawa anda biasanya berakhir dengan dua darjah dalam masa yang diperlukan untuk mendapatkan satu.

Berapa banyak program ijazah anda berakhir pengekosan bergantung kepada institusi pendidikan, panjang program dan perjalanan yang terlibat. Jika anda perlu melakukan perjalanan ke negara lain untuk sebahagian daripada kajian anda, yang mungkin kos tambahan, selain tuisyen. Penyelidikan program anda secara menyeluruh untuk mengetahui semua kos yang terlibat.

Siswazah dari dual program EMBA / MBA biasanya telah ditubuhkan pada kerjaya mereka. Walau bagaimanapun, pendapatan ijazah boleh membantu mereka bangkit tangga korporat untuk jawatan kanan. Sumber manusia pengurus, pengurus operasi, dan ketua pegawai kewangan adalah contoh beberapa jawatan yang boleh dicapai dengan yang betul fokus ijazah.

Selain mengisi permohonan dalam talian, bakal pelajar juga perlu bersedia untuk membekalkan resume atau CV, transkrip dan surat pujian.Untuk mengetahui lebih lanjut, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut
Pada masa ini tiada program untuk dipaparkan di bawah EMBA MBA/EMBA. Cuba kategori kami EMBA.

or search for similar programs here