Pembelajaran jarak jauh EMBA dalam MBA Rantaian Bekalan

Terbaik Pembelajaran jarak jauh EMBA dalam MBA Rantaian Bekalan 2019

MBA Rantaian Bekalan

Satu EMBA mungkin menjadi penyelesaian. Ia membolehkan anda untuk menyimpan kerja anda, belajar daripada pakar-pakar dan menggunakan kemahiran baru serta-merta kembali dalam tenaga kerja.

MBA dalam Rantaian Bekalan melengkapkan pelajar dengan asas perniagaan yang kukuh bersama-sama dengan pengetahuan kemahiran dan kepakaran yang berkaitan dengan rantaian bekalan. Ijazah ini menyediakan pelajar dengan pengetahuan pemasaran pemeriksaan, operasi, logistik, dan perkhidmatan pelanggan ditambah dengan teknologi, sumber dan perolehan.

Walaupun kelas pembelajaran jauh menghadiri saya dalam talian, beberapa universiti memegang kuat di beberapa lokasi. Anda juga boleh berhenti mengambil kelas untuk beberapa minggu dalam setahun tanpa menarik balik dan tanpa membuang pinjaman pelajar anda ke dalam pembayaran balik. Itu adalah hujah yang kuat ramai orang melihat apabila mendaftar dalam kelas-kelas pembelajaran jarak jauh.

Pembelajaran jarak jauh EMBA dalam MBA Rantaian Bekalan

Baca lebih lanjut
Pada masa ini tiada program untuk dipaparkan di bawah EMBA MBA Rantaian Bekalan distance. Cuba kategori kami MBA MBA Rantaian Bekalan Pembelajaran jarak jauh.
MBA Rantaian Bekalan

Programs in MBA MBA Rantaian Bekalan Pembelajaran jarak jauh

Search for similar programs here