MBASTUDIES

EMBA dalam Perniagaan Antarabangsa di Finland

MBA eksekutif, atau EMBA, adalah ijazah perniagaan peringkat siswazah. MBA program eksekutif adalah banyak seperti program MBA biasa. Perbezaan utama adalah bahawa MBA program eksekutif terutamanya direka untuk mendidik eksekutif kerja, pengurus, usahawan dan pemimpin perniagaan lain.

An International Perniagaan MBA adalah ijazah sarjana dirancang untuk pelajar yang mahu bekerja di pasaran global. Kelas mungkin termasuk menguruskan perdagangan antarabangsa, strategi global, tanggungjawab sosial korporat, kewangan, dan pemasaran dalam usia yang global.

Ulama tahap yang lebih tinggi di Finland dengan mudah mengakses kursus-kursus pendidikan yang lebih tinggi di politeknik berorientasikan praktikal atau universiti. Budaya Finland adalah mudah untuk belajar kerana kerajaan telah menetapkan kementerian yang bertanggungjawab untuk meningkatkan budaya, dasar belia, sukan dan kerjasama antarabangsa.

EMBA dalam Perniagaan Antarabangsa di Finland

1 Hasil dalam Perniagaan Antarabangsa, Finland Filter

Eksekutif MBA - Global

Henley Business School Finland
Finland, Helsinki
EMBA
01 Mar 2020
<
Sambilan
<
21 bulan
English
Campus

Dunia perniagaan berkaitan dunia hari ini memerlukan perspektif yang lebih luas, kemahiran baru dan cara berfikir yang berlainan. Henley Executive MBA (EMBA) - Global direka u ...

Baca lebih lanjut