Filter
EMBA
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 5 EMBA dalam MBA Perniagaan Antarabangsa 2019

EMBA bermaksud Sarjana Eksekutif Pentadbiran Perniagaan, dan ia adalah ijazah peringkat siswazah yang memberi tumpuan kepada perniagaan. Biasanya, pelajar yang mengikuti ijazah eksekutif ini mempunyai pengalaman kerja yang lebih tinggi berbanding dengan pelajar MBA.

Apakah EMBA dalam Perniagaan Antarabangsa? Ia adalah ijazah lepasan ijazah yang biasanya merangkumi topik yang berkaitan dengan perniagaan, seperti kewangan, pemasaran dan sumber manusia di peringkat antarabangsa. Kebanyakan program bertujuan menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam perniagaan yang boleh dijalankan secara global. Pelajar boleh diperkenalkan kepada trend dan strategi perniagaan global. Biasanya, kelas perniagaan antarabangsa termasuk matematik dan statistik untuk perniagaan, tingkah laku manusia dalam organisasi, strategi pasaran multinasional, persekitaran korporat multinasional, dan perdagangan antarabangsa dan daya saing.

Pelajar perniagaan antarabangsa cenderung untuk membangunkan kemahiran maju dalam strategi penyelidikan. Kemahiran interpersonal yang diperoleh dapat mengasah keupayaan mereka untuk berhubung dengan orang-orang dari perspektif yang berbeza dan budaya yang berbeza dalam kedua-dua tetapan profesional dan peribadi. Pelajar juga boleh menjadi mahir dalam rangkaian. Ini dapat membantu mereka berhubung dengan individu yang dapat membantu memajukan kerjaya mereka, serta membantu mereka berhubung dengan rakan-rakan baru.

Tukaran dan yuran boleh berbeza-beza bergantung kepada sekolah yang anda pilih untuk hadir. Dalam banyak kes, kos program perniagaan antarabangsa EMBA mungkin sedikit lebih tinggi daripada program MBA tradisional. Cara terbaik untuk mengetahui apa yang diharapkan adalah dengan menghubungi universiti yang ingin anda hadiri.

EMBA dalam Perniagaan Antarabangsa boleh menawarkan pelajar pelbagai peluang pekerjaan yang lumayan kerana skopnya yang luas. Graduan mungkin layak untuk banyak kerjaya yang memerlukan kepakaran antarabangsa. Sebagai contoh, mereka boleh menjadi pembiaya antarabangsa atau penganalisis inventori untuk mengimport atau mengeksport syarikat. Individu yang memiliki EMBA dalam Perniagaan Antarabangsa mungkin mendapati mereka berada dalam permintaan tinggi dalam industri di seluruh dunia seperti sains dan teknologi, penjagaan kesihatan, perkhidmatan kewangan, atau perdagangan dan pembuatan.

Pelajar yang ingin memperoleh EMBA dalam Perniagaan Antarabangsa boleh memilih untuk belajar di universiti di seluruh dunia, sama ada di kampus atau di dalam talian. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

5 Hasil dalam MBA Perniagaan Antarabangsa

International Institute of Business, Business School (IIB)

MBA antarabangsa adalah program ijazah dual dengan cadangan nilai unik di Ukraine. Ia dilaksanakan oleh Sekolah Perniagaan Ukraine "Institut Perniagaan Antarabangsa" deng ... [+]

Untuk siapa:

Pengurus peringkat C dan pemilik syarikat yang menjalankan perniagaan di Ukraine dan di luar negara.

Mod penghantaran:

Modul pembelajaran (tatap muka): 5 hari (sekali sebulan - dari Rabu hingga Ahad, 9:30 - 16:45).

Semasa masa intermodular: kelas dalam talian dan kerja rumah.

Tempoh Program:

Mula - 20, November 2019

Siap - Disember 2021

Dokumen apabila selesai program:

Diploma MBA Eksekutif yang dikeluarkan oleh Sekolah Perniagaan «International Institute of Business»

Diplomurkunde (Pusat Pengurusan Innsbruck)

Sijil dari Persatuan MBA

Yuran kelas tambahan:

Kos penuh dari program MBA International ialah 13900 EURO 124 000 UAH.... [-]

Ukraine Kyiv
November 2019
Sambilan
25 months
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
UOC Universitat Oberta de Catalunya

... [+]

[-]
Sepanyol Spain Online
March 2020
Sepenuh masa
2 years
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Kellogg School of Management at Northwestern University

Program Amerika Utara adalah hujung minggu alternatif Program MBA yang dirancang untuk melayani pelajar jarak jauh. Masa yang berkualiti dan kelas untuk setiap program ad ... [+]

Program Amerika Utara adalah hujung minggu alternatif Program MBA yang dirancang untuk melayani pelajar jarak jauh. Masa yang berkualiti dan kelas untuk setiap program adalah sama. Jadual seksyen yang berbeza menawarkan kelonggaran untuk keperluan peserta yang berbeza kami.

Januari Program Amerika Utara

Program North American January juga merupakan program akhir hujung minggu yang menawarkan pelajar jarak jauh, serta pelajar tempatan yang kerap melakukan perjalanan.

Peserta perjalanan ke Evanston pada pagi Jumaat, kelas diadakan pada petang Jumaat dan sepanjang hari Sabtu. Penginapan disediakan di Allen Centre pada malam Jumaat, dengan pilihan untuk menginap Sabtu malam. Tutorial dan mesyuarat kumpulan belajar berlangsung pada hujung minggu.... [-]

Amerika Syarikat Evanston Midland
January 2020
Sambilan
2 years
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Kellogg School of Management at Northwestern University

Program Amerika Utara adalah hujung minggu alternatif Program MBA yang dirancang untuk melayani pelajar jarak jauh. Masa yang berkualiti dan kelas untuk setiap program ad ... [+]

Program Amerika Utara Program Amerika Utara adalah hujung minggu alternatif Program MBA yang dirancang untuk melayani pelajar jarak jauh. Masa yang berkualiti dan kelas untuk setiap program adalah sama. Jadual seksyen yang berbeza menawarkan kelonggaran untuk keperluan peserta yang berbeza kami September Program Amerika Utara Program Amerika Utara September adalah program akhir hujung minggu yang berkhidmat terutamanya pelajar jarak jauh. Kelas diadakan pada waktu hujung minggu dan bukannya sekali seminggu. Pelajar berkunjung ke Evanston pada hari Jumaat pagi, kelas diadakan pada petang Jumaat, sepanjang hari Sabtu, dan pagi Ahad.

Penginapan disediakan di Allen Center pada hari Jumaat dan Sabtu malam. Tutorial dan mesyuarat kumpulan belajar berlangsung pada hujung minggu. Pelajar dalam Program Amerika Utara mengambil empat kursus selama suku 12 minggu.... [-]

Amerika Syarikat Evanston Midland
September 2019
Sambilan
2 years
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Mantissa College

Sarjana Pentadbiran Perniagaan Eksekutif Antarabangsa (IEMBA) dengan kerjasama Sekolah Siswazah Pengurusan Paris (PGSM), Perancis. Kerjasama kami dengan Sekolah Pengajian ... [+]

Latar Belakang Program

Sarjana Pentadbiran Perniagaan Eksekutif Antarabangsa (IEMBA) dengan kerjasama Sekolah Siswazah Pengurusan Paris (PGSM), Perancis. Kerjasama kami dengan Sekolah Pengajian Siswazah Paris, Perancis (PGSM) memberikan kelebihan tambahan dari salah satu daripada Peringkat Universiti ke-35 di Perancis.

Ringkasan Program

Nama Program

Sarjana Eksekutif Antarabangsa dalam Program Pentadbiran Perniagaan (IEMBA)

Badan penganugerahan

Sekolah Pengajian Siswazah Paris (PGSM) / Ecole Superalt = "ieure De Gestion (ESG)

Tempoh Pengajian

15 bulan (1 Tahun 3 bulan)

Bilangan Subjek

12 modul

Mod Penilaian

Peperiksaan Penyerahan... [-]

مليسيا Kuala Lumpur Amerika Syarikat Fullerton
Pendaftaran Terbuka
Sepenuh masa
Sambilan
13 - 15 months
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu