Filter
EMBA
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik EMBA dalam Pentadbiran Penjagaan Kesihatan 2019

Membina pengalaman dunia sebenar yang ada, MBA Eksekutif pascasarjana boleh menjadi pelengkap yang berharga kepada kerjaya yang sudah berjaya. Dengan mensasarkan para eksekutif terutamanya, ijazah boleh menawarkan kursus yang mencabar dan relevan yang boleh memberi manfaat kepada pelajar dan majikannya masing-masing.

Apakah EMBA dalam Pentadbiran Penjagaan Kesihatan? EMBA adalah ijazah peringkat tinggi yang bertujuan untuk memperkayakan pengetahuan dan pengalaman pekerja eksekutif dan pengurusan yang sudah bekerja dalam industri penjagaan kesihatan. Sesiapa yang melengkapkan EMBA dalam Pentadbiran Penjagaan Kesihatan boleh mengetahui lebih lanjut mengenai industri dinamik dan trend semasa dan masa depan supaya dia dapat memberikan sumbangan yang lebih besar kepada bidang yang bermanfaat dan menarik ini.

EMBA dalam calon Pentadbiran Penjagaan Kesihatan boleh mengharapkan untuk mempelajari pelbagai kemahiran yang boleh diterjemahkan ke dalam kejayaan dalam kedudukan semasa mereka. Sebagai contoh, bekerja dalam kumpulan boleh menggalakkan kerja berpasukan dan perangkaian dengan individu dalam kedudukan yang sama di seluruh organisasi yang berbeza. Di samping itu, pelajar boleh mengharapkan untuk mempelajari kemahiran menyelesaikan masalah dan mengamalkan membuat keputusan peringkat tinggi yang dapat meningkatkan keyakinan terhadap peranannya sekarang.

Kos penyempurnaan program ini akan berbeza dari institusi ke institusi. Panjang program mungkin berbeza-beza, kerana kebanyakan pelajar akan mengambil kursus-kursus ini secara serentak dengan kedudukan semasa mereka.

Oleh kerana booming pasaran penjagaan kesihatan dan perubahan pesat, pentadbiran penjagaan kesihatan menjadi semakin penting. Hospital-hospital khususnya mungkin menginginkan individu yang telah menyelesaikan ijazah ini supaya mereka dapat yakin bahawa keadaan semasa pasaran dan trend industri sentiasa dinilai. Sebaik sahaja selesai, pelajar boleh menjadi calon utama untuk pekerjaan seperti pentadbir hospital atau lain-lain jawatan peringkat eksekutif penjagaan kesihatan. Ijazah ini dapat memberikan pelajar kelebihan dalam pasaran yang kompetitif.

Mereka yang berminat dalam ijazah khusus ini boleh mencari di dalam negara, dalam talian atau di dunia. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

 

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Pentadbiran Penjagaan Kesihatan

Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University

Menyediakan profesional penjagaan kesihatan untuk memudahkan perubahan dan memacu inovasi-dari organisasi dalam dan di seluruh industri secara besar-besaran. ... [+]

Menyediakan profesional penjagaan kesihatan untuk memudahkan perubahan dan memacu inovasi-dari organisasi dalam dan di seluruh industri secara besar-besaran.

Eksekutif MBA / MS dalam Kepimpinan Kesihatan adalah program dual-degree di New York City. Program eksekutif dua tahun ini akan memajukan kerjaya anda dan memperkuat keupayaan anda untuk membawa perubahan bermakna dalam penjagaan kesihatan.

Apa yang menjadikan MBA / MS Eksekutif dalam program Kepimpinan Kesihatan berbeza?

Ia satu-satunya program jenisnya di Ivy League. Anda akan lulus dengan dua gelaran berprestij dari Cornell University: MBA dan MS dalam kepimpinan penjagaan kesihatan.

Dua gedung kuasa di bidang pendidikan siswazah - Samuel Curtis Johnson Graduate School of Management dan Weill Cornell Graduate School of Sciences - telah bekerjasama untuk mencipta program dwi-sarjana yang memberi tumpuan kepada membina kemahiran pengurusan umum dan membangunkan pemahaman yang lebih mendalam tentang industri penjagaan kesihatan.... [-]

Amerika Syarikat Ithaca
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu