MBASTUDIES

Sambilan EMBA dalam Penjagaan Kesihatan di Amerika Syarikat 2020

Sebaik sahaja anda telah mendapat ijazah sarjana dalam bidang perniagaan dan mempunyai signifikan hands-on pengalaman, langkah seterusnya adalah MBA Eksekutif (EMBA). Program menggabungkan asas-asas seperti kewangan, perakaunan dan pemasaran dengan kajian kepimpinan untuk mendapatkan anda ke eksekutif dan pengurusan jawatan peringkat tinggi.

Penjagaan kesihatan adalah bidang pengajian luas yang menyediakan pelajar untuk pekerjaan dalam industri penjagaan kesihatan. Ini termasuk perubatan, farmasi, pergigian, pentadbiran penjagaan kesihatan, optometri, terapi pekerjaan, terapi fizikal, podiatri, peralatan penjagaan kesihatan dan teknologi, pengurusan penjagaan kesihatan, insurans kesihatan dan bantuan doktor.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Sambilan EMBA dalam Penjagaan Kesihatan di Amerika Syarikat

3 Hasil dalam Penjagaan Kesihatan, Amerika Syarikat Filter

Pengurusan Penjagaan Kesihatan EMBA

Ottawa University
Amerika Syarikat, Overland Park + 2 Lagi
EMBA
01 Sep 2020
<
Online & Campus Combined
<
Sepenuh masa
<
2 tahun
English
Online & Campus Combined
Campus
Online

Program Eksekutif Pentadbiran Perniagaan dalam Pengurusan Perniagaan-Pengurusan Penjagaan Kesihatan menyediakan pelajar dengan pengajaran tinggi profesional yang berkualiti ti ...

Baca lebih lanjut

Eksekutif MBA / MS dalam Kepimpinan Kesihatan

Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University
Amerika Syarikat, Ithaca
EMBA
02 Jul 2020
<
Sepenuh masa
<
2 tahun
English
Campus

Menyediakan profesional penjagaan kesihatan untuk memudahkan perubahan dan memacu inovasi-dari organisasi dalam dan di seluruh industri secara besar-besaran.

Baca lebih lanjut

Mba eksekutif dalam pengurusan penjagaan kesihatan

Oakland University School of Business Administration
Amerika Syarikat, Rochester
EMBA
01 Feb 2020
<
Sambilan
<
21 bulan
English
Campus

Direka untuk menyediakan profesional penjagaan kesihatan dengan pemahaman tentang konsep dan kemahiran pengurusan yang akan membantu mereka dalam mengurus secara berkesan dala ...

Baca lebih lanjut