Filter
EMBA
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik EMBA dalam MBA Pengurusan Tenaga 2019

Pentadbiran Eksekutif dalam Pentadbiran Perniagaan direka untuk profesional yang ingin mengambil kerjaya mereka ke peringkat seterusnya. Dengan merekabentuk kursus dan projek yang memberi pengalaman sebenar di dunia nyata, pelajar mungkin mengharapkan untuk memperoleh pengetahuan dan pengalaman tambahan untuk mendorong mereka untuk berjaya.

Apakah EMBA dalam Pengurusan Tenaga? Ijazah ini menumpukan pada memperluaskan pengetahuan bahawa pekerja peringkat tinggi, seperti pengurus dan eksekutif, telah mendapat perhatian dari masa mereka di tempat kerja. Kerja kursus dan kerja kumpulan memberi tumpuan kepada membantu para pelajar dengan cekap dan berkesan mengurus tenaga kerja syarikat mereka dengan berkesan. Program ini bertujuan untuk membantu pelajar membuat dan melaksanakan rancangan dalam pengurusan tenaga.

Mereka yang mencuba EMBA dalam Pengurusan Tenaga boleh mengharapkan untuk mempelajari komponen kewangan yang berbeza, seperti memahami aliran tunai dan penyata pendapatan, yang mungkin diperlukan apabila beroperasi di peringkat eksekutif. Selain itu, mereka mungkin belajar bagaimana untuk bekerja dengan baik di dalam pasukan sebagai kerja kumpulan sering menjadi sebahagian daripada kurikulum. Akhirnya, mereka mungkin belajar kemahiran kepimpinan utama, yang boleh diterjemahkan dengan baik ke kedudukan yang lebih tinggi.

Kos akan berbeza-beza, bergantung kepada institusi mana yang dipilih untuk hadir. Ijazah ini biasanya mengambil masa dua tahun jika seorang pelajar bekerja pada kedudukan semasa pada masa yang sama.

Pengurusan tenaga adalah topik hangat pada hari ini dan umur. Berubah pada kadar yang pesat, para profesional perlu mengekalkan jari mereka ke nadi pasaran untuk membuat keputusan perniagaan yang boleh memberi kesan positif kepada organisasi mereka. Pelajar yang berjaya melengkapkan ijazah ini boleh dianggap sebagai calon kompetitif untuk mendapatkan jawatan eksekutif, pengurusan, dan kewangan yang dikehendaki dalam organisasi. Oleh kerana perkara ini sangat dinamik, mereka yang telah menyelesaikan EMBA ini mungkin sangat berharga di pasaran kerja.

Jika anda berminat untuk bekerja ke EMBA dalam Pengurusan Tenaga, pelbagai institusi menawarkan ijazah ini. Mulakan dengan mencari sekolah di peringkat tempatan atau maya. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

 

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam MBA Pengurusan Tenaga

German Business School

Bidang utama EMBA kami dalam Pengurusan Tenaga menangani untuk pekerja yang bekerja dalam organisasi awam atau syarikat (pengeluaran tenaga intensif) dengan pengkhususan ... [+]

EMBA Pengurusan Tenaga

GBS Eksekutif MBA (Sarjana Pentadbiran Perniagaan) program mensasarkan eksekutif korporat, pengurus semasa dan akan datang, yang membolehkan mereka untuk mendapatkan ijazah berprestij ini sambil terus memegang jawatan sepenuh masa yang sedia ada.

program EMBA memberi tumpuan kepada meningkatkan pemikiran pengurusan strategik peserta yang akan membolehkan mereka untuk melaksanakan analisis kritikal daripada apa jua keadaan perniagaan dan memohon pelbagai teori pengurusan untuk menyelesaikan masalah perniagaan. Satu lagi aspek penting dalam program ini adalah pembangunan kepimpinan dan kemahiran komunikasi dan pembinaan rangkaian profesional melalui aktiviti pembinaan pasukan dan kerja kumpulan. Selain itu, peserta belajar menggunakan alat yang diperlukan untuk penyelidikan perniagaan dan pada akhir dari program ini boleh menyepadukan dan menggunakan pengetahuan yang diterima untuk kawasan mereka pengkhususan.... [-]

Tunisia Tunis
September 2019
Sambilan
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu