Pembelajaran jarak jauh EMBA dalam MBA Pengurusan Runcit

Terbaik Pembelajaran jarak jauh EMBA dalam MBA Pengurusan Runcit 2019

MBA Pengurusan Runcit

Satu EMBA mungkin menjadi penyelesaian. Ia membolehkan anda untuk menyimpan kerja anda, belajar daripada pakar-pakar dan menggunakan kemahiran baru serta-merta kembali dalam tenaga kerja.

MBA dalam Pengurusan Runcit adalah program dirancang untuk pelajar yang ingin membina kerjaya mereka yang pakar bukan sahaja kepada pengurusan runcit, tetapi juga dalam pengagihan barangan dan perkhidmatan pengguna. Pelajar ini keuntungan pengetahuan MBA dan kemahiran pada asas perniagaan teras pengurusan, pemasaran, perakaunan dan komunikasi. Topik seperti, budaya penggunaan, gelagat pengguna, aktiviti antarabangsa, etika, teknologi dan isu kemasyarakatan mengenai runcit juga merupakan sebahagian daripada kajian.

Pembelajaran jarak jauh adalah satu kaedah menyampaikan pendidikan kepada pelajar-pelajar yang tidak hadir secara fizikal di kampus. Pelbagai kajian telah menunjukkan bahawa program pembelajaran jarak jauh boleh menjadi seperti yang cekap dan berkesan sebagai program kelas konvensional kadang-kadang lebih baik!

Pembelajaran jarak jauh EMBA dalam MBA Pengurusan Runcit

Baca lebih lanjut
Pada masa ini tiada program untuk dipaparkan di bawah EMBA MBA Pengurusan Runcit distance. Cuba kategori kami MBA MBA Pengurusan Runcit Pembelajaran jarak jauh.
MBA Pengurusan Runcit

Search for similar programs here