EMBA dalam MBA Pengurusan Projek

Terbaik 2 EMBA dalam MBA Pengurusan Projek 2019

MBA Pengurusan Projek

Mendaftar dalam program EMBA selepas menghabiskan beberapa tahun membina kerjaya boleh membenarkan pelajar menggunakan pengalaman mereka untuk membantu melanjutkan pelajaran mereka. Jenis ijazah ini biasanya memberikan pengetahuan khusus kepada pelajar dalam kerjaya yang mereka pilih.

Apakah EMBA dalam Pengurusan Projek? Program semacam ini biasanya membantu pelajar membangunkan pemahaman yang lebih mendalam tentang kerumitan pengurusan projek melalui kursus seperti penilaian risiko dan reka bentuk organisasi. Pelajar biasanya belajar bagaimana untuk mengarahkan projek dari awal hingga akhir, mengawasi reka bentuk dan membawa produk akhir untuk diselesaikan semasa menguruskan pasukan. Melalui kajian kes dan penyelidikan metodologi yang telah terbukti, pelajar boleh belajar bagaimana untuk menyampaikan hasil yang berkualiti dan membantu perniagaan mereka berkembang.

Satu EMBA dalam Pengurusan Projek dapat membantu pelajar memupuk beberapa kecekapan teras, seperti penyelesaian masalah, kepimpinan, dan komunikasi. Pemecahan masalah yang kuat dan kemahiran kepimpinan boleh membolehkan para pelajar berjaya dalam kerjaya mereka yang dipilih dan bahkan boleh membawa kepada kemajuan pekerjaan dan kenaikan gaji. Kemahiran komunikasi biasanya berguna dalam kehidupan profesional dan swasta.

Walaupun program EMBA biasanya boleh disiapkan dalam masa dua tahun, tiada harga ditetapkan. Ini kerana tidak ada dua sekolah yang sama, jadi kos berubah secara drastik bergantung kepada mana universiti dipilih.

Dengan EMBA dalam Pengurusan Projek, pelajar biasanya layak untuk beberapa kerjaya dalam pelbagai bidang. Ada yang memilih untuk bekerja dalam pembinaan sebagai pengurus bangunan. Orang lain lebih suka bekerja di hospital sebagai pengurus pentadbiran. Ramai memilih pekerjaan yang bekerja di jabatan IT sebagai pengurus IT, dan beberapa orang memutuskan untuk meneruskan kerjaya dalam bidang perniagaan, bekerja sebagai pengurus perniagaan. Pekerjaan sebagai pereka projek juga boleh didapati.

Walaupun program EMBA boleh diselesaikan melalui kelas yang diadakan secara dalam talian atau di kampus, banyak universiti menawarkan kelas yang jauh lebih jauh daripada sebelumnya. Pelajar mengimbangi pekerjaan dan keluarga dengan pendidikan mereka mungkin mempunyai masa yang lebih mudah untuk mengambil kelas dalam talian. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut

Eksekutif MBA Antarabangsa dalam syarikat-syarikat dalam sektor infrastruktur

Structuralia
Online & Campus Combined Sepenuh masa 650  October 2019 Sepanyol Alcobendas

MBA Eksekutif dalam syarikat-syarikat dalam sektor pembinaan telah menjadi, selepas tujuh belas edisi mengajar di Madrid dan Barcelona, ​​penanda aras dalam sektor ini sebagai program latihan dalam bidang pengurusan perniagaan di Sepanyol dan Amerika Latin. Sejak 2010, tahun di mana versi antarabangsanya dilancarkan, pelajar dari lapan belas negara Amerika Latin menyertai, dengan sokongan dan kerjasama Pertubuhan Negara Amerika (OAS). Keadaan semasa Sektor Pembinaan di seluruh dunia dan keperluan untuk mempromosikan pengantarabangsaan syarikat adalah sebab untuk membentangkan program antarabangsa ini, khususnya yang bertujuan untuk profesional berbahasa Sepanyol, kedua-dua Eropah dan Amerika. [+]

Jika anda mengenal pasti mana-mana kes ini, ini adalah program anda!

Anda ingin memajukan sektor anda dan membangunkan profesional dalam prestasi semasa anda.Anda ingin mengarahkan jabatan dalam syarikat anda sekarang atau dalam syarikat dalam sektor anda dan aktiviti profesional.Anda mempunyai gambaran ilusi dan menghadapi cabaran mewujudkan syarikat atau inisiatif anda sendiri.Anda ingin pakar dalam pengurusan perniagaan dalam bidang infrastruktur .Anda berfikir tentang kemungkinan mengembangkan diri anda di Amerika Latin atau Sepanyol dan ingin berkongsi pengalaman dengan profesional lain seperti anda di bandar kosmopolitan seperti Madrid.

Proses globalisasi yang sedang berlaku membawa kita, kepada semua profesional secara amnya dan Jurutera Perindustrian khususnya, dengan keperluan untuk menjadi terbuka kepada mobiliti geografi, bergantung pada peluang yang mungkin timbul di negara lain.... [-]


Mba eksekutif antarabangsa - pengurusan projek dan proses

SMBS - University of Salzburg Business School
Campus Sambilan October 2019 Austria Salzburg

"Projek MBA dan Pengurusan Proses Eksekutif" kini merupakan program latihan berkualiti tinggi dalam bidang pengurusan projek dan proses di Eropah. [+]

Bahasa: 80% Bahasa Jerman, 20% Bahasa Inggeris

MBA Eksekutif Antarabangsa - Projek dan Pengurusan Proses

Program latihan unik untuk Pengurus Projek dan Proses

"Projek Eksekutif dan Pengurusan Proses MBA" kini merupakan program latihan berkualiti tinggi dalam bidang pengurusan projek dan proses. Program kajian ini, yang unik di Eropah, menggabungkan latihan asas pengurusan yang sangat profesional dengan pengetahuan umum, dan memberi tumpuan kepada bidang pengurusan projek dan proses.

Matlamat kami adalah untuk menyampaikan kandungan pengurusan dengan asas saintifik yang kuat, dengan perhatian khusus diberikan kepada orientasi amalan. MBA menangani cabaran utama kepimpinan, kewangan, kawalan, dan undang-undang dengan pendekatan keusahawanan strategik. Kemahiran ini membolehkan anda bersaing dan berjaya memenuhi cabaran ekonomi antarabangsa semasa dalam persekitaran yang semakin kompleks. Modul yang berorientasikan amalan sesuai dengan tuntutan ekonomi dan akademik yang paling ketat. Ini menghasilkan latihan yang sesuai untuk pengurusan projek dan proses, yang telah menjadi tugas utama.... [-]