Filter
EMBA
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik EMBA dalam MBA Keselamatan Maklumat 2019

EMBA adalah ijazah berprestij yang boleh didapati untuk sesiapa sahaja yang telah menamatkan ijazah sarjana muda. Dengan membina pengalaman sebelumnya pelajar, program ini meningkatkan pemahaman dan menjadikan mereka pakar dalam bidang pilihan mereka.

Apakah EMBA dalam Keselamatan? Biasanya direka untuk memberi pelajar pengetahuan ahli mengenai setiap jenis keselamatan dari IT kepada perlindungan, program ini biasanya menggunakan kursus seperti penilaian risiko dan pengurusan untuk membantu pelajar membangunkan pemahaman yang lebih mendalam tentang subjek. Pelajar juga boleh mengkaji prosedur jenayah, pengaturcaraan komputer, dan keselamatan antarabangsa untuk mengatasi pemahaman mereka yang komprehensif tentang tahap keselamatan yang berbeza.

Semasa mendaftar di EMBA dalam Keselamatan, pelajar biasanya menanam beberapa kecekapan utama yang dapat membantu mereka cemerlang dalam kerjaya mereka yang dipilih. Pemikiran analitik dan kemahiran menyelesaikan masalah dapat membantu pelajar mengenal pasti ancaman dan membuat penyelesaian dengan cepat, mungkin membawa kepada promosi pekerjaan di masa depan. Kemahiran pengurusan masa boleh berguna dalam usaha peribadi dan profesional.

Kerana tiada dua universiti yang sama, kos untuk program EMBA berbeza secara drastik. Untuk menentukan kos yang tepat bagi sesuatu ijazah, biasanya lebih baik untuk menghubungi sekolah-sekolah prospektif secara langsung.

Dengan teknologi yang berkembang pesat, permintaan untuk calon pekerjaan dengan EMBA dalam Keselamatan terus berkembang. Ramai pelajar mengejar kerjaya sebagai jurutera keselamatan perisian. Sesetengah memilih menjadi penganalisis keselamatan maklumat, dan yang lain mencari pekerjaan sebagai arkitek keselamatan. Mereka yang bangkit ke jawatan kanan boleh menjadi ketua pegawai keselamatan maklumat. Posisi sebagai penguji penembusi atau penyelidik jenayah keselamatan maklumat juga boleh didapati.

Dengan kebangkitan teknologi digital, universiti menawarkan kursus dalam talian untuk memberi pelajar akses global kepada pendidikan yang hebat. Mengambil kelas dalam talian biasanya membolehkan pelajar mengimbangi pendidikan mereka dengan keluarga dan kerjaya mereka. Untuk mencari universiti yang tepat, cari program anda di bawah dan hubungi langsung pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Other options within this field of study:

1 Results in MBA Keselamatan Maklumat

Ionis School of Technology and Management

Pengurusan MBA dan Keselamatan Siber akan melatih para pakar yang akan dapat menawarkan persekitaran keselamatan yang bergantung kepada cabaran dan cabaran evolusi pernia ... [+]

Pendekatan pendidikan baru dunia baru

Fleksibiliti pembentukan hari ini: untuk setiap irama dan hidupnya

1 model dinamik: bengkel, bengkel dan projek1 irama berkekalan: 1 petang seminggu (3j) 1 Sabtu setiap bulan (7j)1 latihan untuk eksekutif: tempoh latihan bersesuaian dengan objektif profesional (15 hingga 18 bulan mengikut integrasi yang disimpan)1 model yang boleh disesuaikan: sistem ini membolehkan kedua-dua pratentu dan jauh untuk semua peristiwa, termasuk projek, untuk menangani semua yang tidak dijangka1 latihan fleksibel: adalah mungkin untuk menyertai latihan di sepanjang jalanThe "PLUS"Pembangunan Peribadi / KepimpinanMelatih untuk merealisasikan projek profesionalKemunculan kemahiran pengurusan dan teknologiPilihan 4 MBA di tengah-tengah transformasi digitalSeminggu di "tempat" antarabangsa (New York, San Francisco atau Shanghai)Pedagogi inovatif kumpulan Ionis disesuaikan dengan eksekutif yang paling menuntut... [-]
Perancis Le Kremlin-Bicêtre
September 2019
Sepenuh masa
15 - 18 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu