Filter
EMBA
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik EMBA dalam MBA Kemampanan 2019

Satu EMBA adalah Sarjana Eksekutif Pentadbiran Perniagaan, ijazah lepasan ijazah dirancang untuk pelajar yang sudah pengurus peringkat pertengahan di tempat mereka yang sedia ada kerja. Program ijazah memberikan mereka kemahiran yang mereka perlukan untuk maju ke peringkat seterusnya, dan menjadi pemimpin dalam bidang yang dipilihnya.

 

Apakah yang dimaksudkan dengan EMBA di Kelestarian? Satu EMBA di Kelestarian mengajar pelajar tentang keperluan pembangunan mampan dalam pasaran moden, dan bagaimana untuk menguruskan perniagaan dan projek-projek pembangunan dalam cara yang peka dengan alam sekitar dan menggunakan sumber-sumber yang boleh diperbaharui dan sumber tenaga.

 

Kemapanan adalah satu bidang yang berkembang di dunia perniagaan. Satu EMBA dalam bidang ini mungkin menjadi lebih berharga sebagai peningkatan jumlah syarikat bergerak ke arah pembangunan yang mesra alam.Ramai daripada kaedah yang diajar oleh program yang mempunyai asal-usul mereka dalam bidang sains bumi, jadi ijazah mempunyai manfaat tambahan memberi pelajar latar belakang yang baik dalam biologi.

 

Jumlah kos yang EMBA di Kelestarian berbeza bergantung kepada universiti yang anda pilih untuk hadir. Walau bagaimanapun, program ijazah direka bentuk untuk mengambil kira-kira dua tahun, maka jumlah kos itu dianggarkan dengan sewajarnya.

 

Ada kerja yang tersedia untuk pemegang EMBA di Kemampanan. Syarikat-syarikat di pelbagai industri, dalam kedua-dua sektor awam dan swasta, mengiktiraf nilai pembangunan mapan, dan dalam masa terdekat akan mencari untuk menyewa pengurus yang mampu membuat pembangunan berterusan satu kenyataan. Sektor bukan keuntungan juga mempunyai banyak pekerjaan yang ada untuk mereka yang berminat untuk kemampanan. Profesional boleh bekerja sebagai perunding bebas atau bekerja secara langsung untuk organisasi bukan keuntungan di seluruh dunia.

 

Terdapat beberapa kelebihan untuk belajar untuk EMBA di Kelestarian dalam talian. Program dalam talian membenarkan pelajar untuk belajar mengikut jadual yang lebih fleksibel, yang sesuai untuk profesional yang bekerja. Belajar dalam talian juga membolehkan pelajar untuk menghadiri universiti di seluruh dunia tanpa meninggalkan rumah. Pelajar lain mungkin berasa pembelajaran lebih selesa dalam persekitaran bilik darjah. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Other options within this field of study:

1 Results in MBA Kemampanan

Business School Lausanne

EMBA dalam Perniagaan Mampan adalah program unik di Switzerland yang menggabungkan pendidikan MBA dengan penyelaman mendalam dalam kemampanan perniagaan melalui BSL - gel ... [+]

Gambaran keseluruhan program

E / MBA dalam Perniagaan Mampan adalah satu program unik di Switzerland yang menggabungkan pendidikan E / MBA dengan penyelaman mendalam ke arah kelestarian perniagaan melalui gelar bersama BSL-University of St. Gallen dalam Perniagaan Berkelanjutan. Ia sangat sesuai untuk para peserta dan para profesional yang ingin membina pengalaman mereka yang ada untuk memberi impak sebenar kepada perniagaan.

Program ini menggabungkan dua program menjadi satu, E / MBA dan Diploma Perniagaan Berkelanjutan, menghasilkan pengalaman pembelajaran holistik yang akan mengubah cara anda menentukan perniagaan dan diri anda dalam perubahan dan inovasi yang terkemuka untuk dunia yang lebih baik. Secara praktikal, anda akan mengambil semua kursus asas dari program E / MBA, dan meneruskan pengkhususan satu tahun dalam kemampanan. Hasilnya adalah program yang membentuk anda menjadi pengamal perniagaan yang sadar, berpengetahuan, dan berkelanjutan.... [-]

Switzerland Lausanne