MBASTUDIES

EMBA dalam Jualan di Tunisia

Bertujuan untuk profesional yang sudah mempunyai signifikan amali ilmu, lepasan ijazah MBA Eksekutif (EMBA) Ijazah direka untuk memberikan pelajar alat yang diperlukan untuk maju dalam kerjaya mereka. Anda boleh bekerja sambil belajar, kerana pengalaman dunia sebenar memperkayakan persekitaran pembelajaran.

Satu-satunya cara untuk mendapatkan keuntungan menjual produk atau perkhidmatan. Kerana ia adalah kunci untuk membina hubungan pelanggan jangka panjang dan memperoleh nama baik, oleh itu, tanpa pengetahuan yang sempurna daripada aspek ini tiada perniagaan boleh berkembang. Program ijazah MBA Jualan adalah satu program yang membantu semua individu korporat yang berurusan dengan jualan.

Tunisia, secara rasmi Republik Tunisia, adalah negara yang paling kecil di Afrika Utara. Ia adalah sebuah negara Maghreb bersempadan dengan Algeria ke barat, Libya di bahagian tenggara dan Laut Mediterranean di utara dan timur. Di peringkat universiti di Tunisia kitaran pertama kajian dalam aliran akademik adalah dua tahun, yang membawa kepada penganugerahan Diploma Kitaran d'Etudes Universitaires du Premier.

EMBA dalam Jualan di Tunisia

1 Hasil dalam Jualan, Tunisia Filter

EMBA dalam pengurusan jualan

German Business School
Tunisia, Tunis
EMBA
Sept. 2020
<
Sambilan
<
2 tahun
English
Campus

Program EMBA Pengurusan Jualan menawarkan pesertanya pengetahuan berharga yang perlu bagi membangunkan pasukan jualan dan menyelaras operasi jualan. Penyertaan dalam program i ...

Baca lebih lanjut