EMBA dalam MBA Ekonomi di Hungary

Cari anda EMBA dalam MBA Ekonomi di Hungary

MBA Ekonomi

Bertujuan untuk profesional yang sudah mempunyai signifikan amali ilmu, lepasan ijazah MBA Eksekutif (EMBA) Ijazah direka untuk memberikan pelajar alat yang diperlukan untuk maju dalam kerjaya mereka. Anda boleh bekerja sambil belajar, kerana pengalaman dunia sebenar memperkayakan persekitaran pembelajaran.

MBA dalam bidang Ekonomi adalah satu program yang direka untuk pelajar-pelajar yang ingin membina kerjaya dalam dunia perniagaan yang pakar dalam bidang Ekonomi. Dalam program ini, pelajar mempelajari kesan sistem kewangan kepada ekonomi dan acuan pelajar global untuk membina kerjaya dalam dunia korporat khususnya dalam bidang kewangan, kerajaan dan perbankan.

Hungary adalah negara daratan di Eropah Tengah. Ia terletak di Lembangan Carpathian dan bersempadan dengan Slovakia ke utara, Ukraine dan Romania ke timur, Serbia dan Croatia ke selatan, Slovenia ke barat daya dan Austria ke barat.

EMBA dalam MBA Ekonomi di Hungary

Baca lebih lanjut

MBA Eksekutif

Wekerle Business School
Campus Sepenuh masa October 2018 Hungary Budapest

Program Eksekutif MBA Eksekutif / Pakar Ekonomi Program Diploma Pakar Siswazah adalah program umum yang menggabungkan semua sub-bidang perdagangan yang penting. [+]

Kursus Diploma Pakar Siswazah dalam Pengurusan MBA Eksekutif

Tajuk anugerah: Eksekutif MBA Manager1 / Eksekutif MBA Pakar Ekonomi2

Tahap latihan: Kursus Diploma Pakar Siswazah

Bidang latihan: ekonomi

Keperluan kemasukan:

BA atau BSc dalam bidang latihan1 / BA atau BSc dalam bidang ekonomi2,dan tahap minimum bahasa penguasaan bahasa B2 (IELTS 5.5 atau TOEFL iBT 72 atau setaraf)

Tempoh: 4 semester

Bilangan kredit: 120

Yuran pengajian: USD 2500 / semester

Yuran permohonan: USD 350 (tidak boleh dikembalikan)

Sila ambil perhatian bahawa yuran pengajian untuk semester 1 dan deposit sebanyak USD 500 untuk semester 2 perlu dibayar terlebih dahulu.

Matlamat program ini:... [-]